Foto: N1,Nova.rs

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić i njegov nekadašnji savetnik Nebojša Krstić vodili su raspravu na Tviteru o dronovima i migovima, koja je završena svojevrsnom pretnjom marketinškog stručnjaka i jednim "samo napred" njegovog bivšeg šefa.

Sve je počelo Tadićevim komentarom na Tviteru u vezi akcije za koju je nalog dao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da se migovi Vojske Srbije podignu zbog dronova koji su uočeni u blizini Raške, a za koju je vlast rekla da su kosovski.

Pročitajte još...

„Novi ministar odbrane Vučević mandat započeo tragikomičnom vojnom operacijom jurenja civilinih dronova supersoničnim MIG-ovima (???) na osnovu još tragikomičnije naredbe “vrhovnog komandanta” Vučića! Ovakve ratne predstave su nedopustivo sramoćenje Srbije i naše vojske!“, napisao je Tadić.

Odmah je reagovao njegov bivši savetnik Nebojša Krstić.

„Kako bivši predsednik Boris Tadić zna da je dron civilni?“, upiao je on, a zatim je razgovor tekao ovako:

Tadić: Ovakvu glupost ne bi čak ni Krstić pitao… Pa Ministarstvo odbrane je zvanično saopštilo da je oboren komercijalni, odnosno civilni, dron.

Krstić: Špijuniranje nije moguće vršiti i iz komercijalnih i civilnih dronova?

Međutim, odgovora nije bilo ili je Krstić tek naknadno shvatio Tadićevu poruku, pa je nastavio:

Krstić: Bivši predsedniče, nikad i nigde nisam napisao da si ti glup. Ali ako insistiraš na takvoj komunukaciji, prihvatiću je i veruj mi – neće ti biti dobro.

Tadić: Hajde, samo napred.

Krstić: Sačuvaj bar minimum dostojanstva.

Završilo se sa Tadićevih tri znaka pitanja. Krstić više nije komentarisao…

BONUS VIDEO: Šta sve to novi ministar odbrane nije smeo da kaže na RTS-u a šta je zapravo rekao – „Migovi vršili redovno policijsko patroliranje“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare