Nebojsa Krstic
Nebojša Krstić Foto:FoNet/Aleksandar Mijailović

Pozdrav gospodine Krstiću. Ovo je tekst kojim je redakcija portala Nova.rs htela da vam oda posebnu počast zbog neumornog propagiranja sadržaja na našem mladom portalu.

Vi, istina, jeste tek jedan od mnogih koji su prepoznali značaj naših priča na medijskoj sceni Srbije, ali ste zato jedan od retkih koji na njih neumorno, svakodnevno ukazuje.

Nije to mala stvar: u vreme kada se politička borba u mnogome preselila na virtuelni teren, „rat informacijama“ postao svakodnevica, a portal nova.rs permanentno izložen napadima i „botova“ vladajuće stranke i nezadovoljnih predstavnika opozicije – vi ste prepoznali kvalitet. To je, zapravo, pre svega hrabra odluka.

I redakcija je prepoznala da je politika vaša strast. Zato tako često pominjete naše tekstove u kojima izveštavamo o aktivnostima opozicije i vlasti.


*


*


*


*

Međutim, posebno cenimo to što se vaš interes ne ograničava (samo) na izveštavanje o dnevnopolitičkim fenomenima. On (vaš interes) je dublji, difuzniji, intenzivan je. Posebno cenite istraživačke i informativne tekstove koje objavljujemo na temu kriminala koji je – slažemo se tu – akutni problem u Srbiji.


*

Interesujete se i za naša pokrivanja protesta kojim građani izražavaju nezadovoljstvo.


*

Znate da je jedno društvo bogato samo onoliko koliko je bogata, referentna i zapažena njena kulturna scena. Zato i nju pomno pratite na našem portalu.


*


*
Na kraju, ali ne i najmanje važno: prepoznali ste, baš kao i mi, da je odliv mozgova najveća boljka srpskog društva. Ogorčeni zbog toga, svim silama tvitujete protiv ovog fenomena.

Tvit Nebojše Krstića
Tvit Nebojše Krstića

*

Da ne dužimo, jasno vam je – zahvalni smo na svemu što činite za redakciju i portal u celini.

Ovo je, obećavamo vam, samo početak.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare