Foto:YOUTUBE/ACTIONAIDASSOCIATION

Najmlađi serijski ubica Amardžit Sada iz Indije imao je samo sedam godina kada je počinio prvo ubistvo.

Njegova prva žrtva bila je njegova sestra od strica, koja je tada imala svega šest godina.Tada niko od njegove porodice nije sumnjao na malenog Sada. Ali, ubrzo se pojavila druga žrtva, njegova rođena sestra koja je imala osam meseci.

Treća žrtva bila je beba komšinice, devojčica od samo šest meseci. Zvala se Kušbu i stradala je jer ju je majka ostavila bez nadzora u lokalnoj osnovnoj školi, misleći da će tu biti bezbedna.

Foto:YOUTUBE/ACTIONAIDASSOCIATION

Beba je spavala kada je majka otišla da obavi posao van škole, a kada se vratila, devojčice nije bilo.

Pokrenuta je potraga za bebom, ali se onda oglasio Sada. Priznao je policiji da je ukrao bebu, zatim je udarao ciglama i davio. Zatim je odveo policiju do mesta gde je pokušao da sahrani Kušbu.

Ubrzo je otkriveno i su za ove zločine znali članovi porodice dečaka, ali da to nikome nisu prijavili „jer je u pitanju bio problem unutar porodice“.

Pročitajte još:

Sada je ubrzo odveden na razgovor, a psiholozi su rekli da nije imao ni trunku kajanja zbog toga što je tri devojčice lišio života. Jedan od njih je kazao da Amardžit ne prepoznaje razliku između dobra i zla, dok je drugi ocenio da dečak ima sadističku crtu i da mu je nanošenje bola i patnje žrtvama i njihovim porodicama pričinjavalo zadovoljstvo.

Inače, po indijskom zakonu, dete ne može da bude ni optuženo, ni osuđeno, pa je Amardžit smešten u dom za maloletna lica koja nije smeo da napušta. Kada je napunio je 18 godina postao je potpuno slobodan i izašao iz doma. Od tada niko ne zna gde se on nalazi.

BONUS VIDEO Ubica dečijeg lica – ruski vojnik osuđen na doživotni zatvor zbog ratnog zločina u Ukrajini

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram