Foto:Aleksa Momčilović/Nova.rs, Printscreen Youtube

Lidija Đilas (49), majka Slavice Đilas (27) iz Grocke, koja je pretukla svoju troipogodišnju ćerkicu, a nakon čega se taj video proširio na društvenim mrežama i uznemirio građane Srbije, iznela je niz optužbi na račun svoje ćerke. Tvrdi da je njena ćerka i ranije bila nasilna prema deci.

Nakon što se snimak brutalnog fizičkog i verbalnog zlostavljanja malene devojčice pojavio u javnosti, klupko celog slučaja počelo je da se odmotava, ali je nekako postajalo i sve zamršenije.

Lidija je potvrdila u svojoj izjavi za portal Nova.rs ispred porodične kuće da jeste ona ta koja je napravila snimak trenutka kada njena ćerka bije svoju ćerkicu.

„Joj, to je bilo strašno. Dva puta ju je spasila, ali treći put je skočila i rekla mi je: „Ja bijem svoje dete, ne bijem tvoje“. Molila sam je da kada je uhvati to ludilo, agresija da popije lek za smirenje, i muž joj to uzima, dao mu je doktor. Rekla samo joj, progutaj jedan i smiriš se“, priča Lidija za Nova.rs i dodaje da je razlog zbog koga je dete brutalno pretučeno to što je spomenulo Lidijinog bivšeg muža Zorana.

Foto:Aleksa Momčilović/Nova.rs

Naša sagovornica dodaje i da ovo nije prvi put da su deca preživljavala torturu.

„Mlađeg sina je tukla više puta, udarala ga je šakama u leđa kada bi se probudio u sred noći i zakmečao. Bila bi i besna što ju je probudio, jer ona voli da spava do 10 ujutru“, tvrdi Lidija.

Majka žene koja je monstuozno tukla dete navodi da je i ona trpela nasilje od ćerke.

„Ubola me je u oko, nožem. Imam i dokaz. Ona je bila na lečenju u psihijatrijskoj ustanovi, bivši muž ju je tamo smestio“, navodi ona.

Prvoslav Pajić i Slavica Đilas, otac i majka deteta Foto:Aleksa Momčilović/Nova.rs

Kako ističe Slavičina majka, njena ćerka ima mnogo partnera u prošlosti.

„Koliko samo ja znam, i koliko sam brojala, imala je 72 partnera. Čula sam priče i da se po Beogradu prostituisala, ali nemam potvrde. Slavica je bolesna od 16. godine, a sa 14 i po godina se udala za Proslava, koga je u međuvremenu varala“, kaže majka.

Prema njenom mišljenju, njen sadašnji suprug, Prvoslav Pajić (68), koji je 40 godina stariji od nje, nije otac tropigodišnje devojčice i jednopigodišnjeg dečaka, njenih unuka.

„I on je znao za sporni snimak i nasilje nad decom, ali nije tome pridavao pažnju. I on je znao da ih udari, ali ne kao ona“, kaže Slavica.

Foto: Aleksa Momčilović/Nova.rs

Prethodno je Slavica za medije iznela optužbu na račun majke, tvrdeći da joj je sve namestila, pa čak i pretila ubistvom deteta.

„Uzela je mog sina u krilo i rekla „sedi ovde da rešimo problem“. Kakav majko problem da rešimo, pitala sam je. Ona mi je rekla „tuci ćerku na moje oči inače ću sina da ti ubijem. Ja ću sve to da snimam“, rekla je Slavica nekoliko minuta pre hapšenja.

Ovu izjavu njena majka Lidija besno negira.

„Laže, tako joj Bog pomogao. Može samo da stavi ruku na srce i kaže: „Izvini, majka, što sam lagala za sve ovo“.

Pročitajte još:

Podsetimo, na društvenim mrežama se pojavio uznemirujući video snimak, na kojem se vidi kako žena zverski tuče svoju ćerkicu, dok dete neprestano plače.

VIDEO: Baba maltretirane devojčice iz Grocke

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar