Foto: Aleksa Momčilović/Nova.rs, Printscreen Facebook/YouTube

Protiv Zorana (50), čije se ime čuje na užasavajućem snimku prebijanja trogodišnje devojčice, pre mesec dana podignuta je optužnica zbog nasilja u porodici koje je izvršio nad svojom vanbračnom suprugom, inače bakom pretučenog deteta.

Prema nezvaničnim informacijama, on je uhapšen u avgustu nakon što je pretukao i vređao ženu sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici u Somboru. Takođe, on je tada prekršio meru zabrane prilaska koja mu je dva meseca ranije određena isto zbog nasilja u porodici.

Foto: Printscreen Facebook

„Nasilje je otkriveno kada je žena, inače ćerka prebijene žene, pozvala policiju tokom jednog od iživljavanja Zorana nad njenom majkom i ostavila podignutu vezu kako bi policija čula šta se događa i prijavila nasilje“, kaže izvor iz istrage upoznat sa slučajem i dodaje da je tokom istrage utvrđeno da je imao smanjenu uračunljivost u trenutku izvršenja krivičnog dela.

To nije bio prvi put da je nasilje koje je Zoran počinio nad vanbračnom suprugom prijavljeno. Prema nezvaničnim informacijama, on je i ranije zlostavljao vanbračnu suprugu zbog čega je imao meru zabrane prilaska, ali je nju kršio.

Njemu je po predlogu Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru određen pritvor u kojem se nalazi od avgusta, a navodno je višestruki povratnik.

Pročitajte još:

Podsetimo, na užasavajućem sninku koji se juče pojavio i proširio društvenim mrežema vidi se majka iz Begaljice kako bezočno šamara devojčicu i sve vreme joj govori: „Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru“.

Nakon što je snimak osvanuo na društvenim mrežama, majka nasilnica je uhapšena.

VIDEO: Izjave komšija u Grockoj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar