Prvoslav Pajić, otac maltretirane devojčice (3) iz Grocke koju je majka pretukla, u razgovoru za portal Nova.rs izneo je sramotne tvrdnje o prebijanju deteta. Kako ovaj otac tvrdi, njegova supruga nije jako tukla njihovo dete, iako je cela javnost videla mučni snimak prebijanja devojčice.

„Snimak je napravila njena majka Lidija Đilas koja je došla da se obračuna sa ćerkom jer je svedočila da je njen očuh Zoran tukao njenu majku i zbog toga je u zatvoru. Vređala je i pretila pa je moja žena udarila dete. Od juče hleb nisam stavio u usta, samo da moja deca budu sa mnom“, ispričao je otac deteta Prvoslav i izneo jezivu tvrdnju da njegova supruga nije jako tukla dete.

Podsetimo, društvenim mrežama od juče kruži uznemirujući snimak brutalnog maltretiranja i šamaranja devojčice. Na stravičnom snimku se vidi žena koja devojčicu od oko dve godine drži za ruke i neprestano je udara po glavi.

Dok tuče devojčicu čuje se kako izgovara:

„Naš mali Zoran je zbog tebe u zatvoru. To ti je za Zorana“, a zatim devojčicu baca na pod.

Pročitajte još:

Na snimku se čuje i drugo dete koje sve vreme plače.

„Još nisam završila. Nemoj da te jurim. Ceo dan ima da te bijem“, viče žena dok devojčica nesprestano plače.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odmah nakon saznanja o video snimku sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opstini Grocka i u saradnji sa CSR i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za predmetni događaj i zaštite maloletnog lica.

Rezultat vanrednog sastanka je da su utvrđeni identiteti svih učesnika događaja, da su dva maloletna lica pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite, a da je za majkom raspisana potraga, s obzirom da nije dostupna državnim organima, saopštilo je Drugo osnovno javno tužilaštvo.

BONUS VIDEO: Protest protiv nasilja nad ženama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare