Foto: Printscreen YouTube

Jezivi snimak prebijanja trogodišnje devojčice, koji je objavljen na društvenim mrežama i koji je zgrozio Srbiju, na kom majka brutalno udara devojčicu držeći joj ruke tako da ne može da se odbrani od udaraca, zabeležila je baba nesrećne devojčice.

Snimak jezivog zlostavljanja obišao je društvene mreže i izazvao bes i gnev korisnika, koji su se ujedinili u nameri da se dete sa snimka pronađe i zbrine na bezbedno, ali i da se majka kazni. Kako je Blic objavio, autor ovog video zapisa je devojčicina baba, odnosno majka žene za kojom se sada traga, a pored devojčice koja je žrtva, roditelji imaju i jednog mlađeg sina.

Ubrzo se oglasilo i Drugo osnovno javno tužilastvo u Beogradu koje je odmah nakon saznanja o video snimku na kojem se vidi kako majka udara maloletno dete, sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opštini Grocka i u saradnji sa Centrom za socijalni rad i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za predmetni događaj i zaštite maloletnog lica.

Napominjemo da je video koji sledi izuzetno uznemirujuć.

Rezultat vanrednog sastanka je da su utvrđeni identiteti svih učesnika događaja, da su dva maloletna lica pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite, a da je za majkom raspisana potraga, s obzirom na to da nije dostupna državnim organima, saopštilo je Drugo osnovno javno tužilaštvo.

Podsećanja radi, na snimku se vidi kako majka brutalno tuče dete, a zatim se čuje i: „Naš mali Zoran je zbog tebe u zatvoru. To ti je za Zorana“, a zatim devojčicu baca na pod.

Na snimku se čuje i drugo dete koje sve vreme plače.

„Još nisam završila. Nemoj da te jurim. Ceo dan ima da te bijem“, viče žena dok devojčica nesprestano plače.

Bonus video: Incident u teretani, napadnuta radnica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar