Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović je do detalja objasnio kako je Jelena Karleuša obmanula javnost i falsifikovala podatke o gledanosti njenog koncerta koji je emitovan u istom terminu kada i prva emisija muzičkog takmičenja „Zvezda Granda”.

On se osvrnuo i na Jelenin komentar da „Zvezde Granda“ više niko ne gleda.

PROČITAJTE JOŠ:

„‘Zvezde Granda’ su i pre Jelene Karleuše imale neverovatne rejtinge i kao takva forma bile su najgledanije“, dodao je Saša i iskoristio priliku i da pomene njeno učešće u žiriju, kao i zahteve koji su presudili da više ne bude deo ovog šoua:

„Šest godina je ona sedela u žiriju ‘Zvezda Granda0. Da li ste čuli za dve godine da sam nešto rekao o Jeleni Karleuši? Čak i kad su me pitali za nju, rekao sam da je bila deo ‘Zvezda Granda’, deo velike gledanosti, ali da neko falsifikuje rezultate da bi sebe digao, a spustio nekog drugo Da ovo nije uradila, nikad ne bih rekao da je Jelena Karleuša imala 6 posto share-a na nacionalnoj televiziji, 7 posto u Makedoniji, 0,2 u Bosni. Kad ona laže svoje pratioce o procentima, koji su proverljivi, šta će onda za druge stvari… Tek sam sad sa ovim procentima ukapirao da ona nama nije doprinosila gledanosti.“

Popović je istakao da su „Zvezde Granda“ i bez Jelene Karleuše bile najgledaniji TV format.

„Zvezde Granda od 2004. godine do pojave Jelene Karleuše znate već koga su iznedrile, Tanju Savić, Slavicu Ćukteraš, Darka Filipovića, Baneta Mojićevića, Milicu Todorović, Milana Stankovića, Radu Manojlović, Dušana Svilara, Darka Lazića, Biljanu Sečivanović, Aleksandru Bursać, Amara Gileta. Oni su bili i pre Jelene Karleuše“, rekao je on, pa otkrio zbog čega ona više nije deo povog šoua:

„Žao mi je Jelene, mogla je da ostane u „Zvezdama Granda”, ali zbog određenih okolnosti nije. Otišla je, na njeno mesto je došla Ceca! Dva prsta u oko, to nju najviše boli. Volim te i dalje Jelena, ali ovo je takav potop, harakiri.“

BONUS VIDEO: 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar