Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Printscreen, Antonio Ahel/ATAImages

Gostujući na Jutarnjem programu Pink televizije Saša Popović je do detalja objasnio kako je Jelena Karleuša obmanula javnost.

U subotu 23. septembra počelo je emitovanje nove sezone „Zvezda Granda“, te je u tom terminu TV Pink bila najgledanija televizija.

PROČITAJTE JOŠ:

Jelena Karleuša je, međutim, u istom terminu na TV Prva imala prenos solističkog koncerta.

Ona je, koristeći se fotošopom, izmenila grafikon zbog čega je Saša Popović danas gostovao na Pink televiziji i doneo dokaze da je obmanula javnost.

FOTO: Printscreen/Instagram/karleusastar

„Želim da kažem jednu stvar koja se nikada nije desila od kada se meri gledanost. Ovo je jedan presedan koji je neverovatan. U pitanju je jedan falsifikat i lažiranje Jelene Karleuše koja je imala koncert na Prvoj srpskoj televizi takođe u 21h kada počinju ‘Zvezde Granda'“, počeo je Saša Popović, a potom izneo i dokaze o pevačicinoj obmani:

„Šta se desilo u subotu u devet sati, počinje premijerna emisija „Zvezda Granda“ i Jelena Karleuša je imala svoj koncert na Beogradu na vodi i otišla na Prvu televiziju i ponudila da oni to emitiju u istom terminu kada idu ‘Zvezde Granda’. I dobro šta se dešava, u 21h kreće medijski obračun, utakmica. Jelena Kalreuša protiv ‘Zvezda Granda’, molim vas! Ovi sa Prve se ljudi vataju za glavu, pa gde ćete lopatom na bager?! Ja ne kažem da je ona lopata, već figurativno pričam.“

Saša je gostujući na Pink televiziji do detalja sve pokazao i analizirao.

FOTO: Printscreen

„Znači Jelena je krenula sa koncertom u 21:04, Happy je tad bio iznad Karleuše, a mi sa marketingom smo već ispred nje, najgledaniji i kad su reklame“, rekao je Saša, a preneo Grand Online, pa dodao:

„Ovo je interesantno Marija Šerifović stavlja na svoj Instagram profil ovaj grafikon, a Jelena Karleuša pošto jedino prati Mariju sledi ludilo koje nikada niste videli u istoriji merenja gledanosti. Mi smo 21, Jelena vidi i u fotošopu menja Prvu i Pink. Da li je ovo normalno?!“

„Ovo je takva obmana i lažiranje, takav falsifikat kakav još nismo imali prilike da vidimo! Ujutru u 09.05 imamo grafikon Pinka i prve televizije, pogledajte šta se dešava. Prva je ispod Pinka! Kada sam video kakav je falsifikat Jelena objavila tražio sam mojima iz PR službe da objave da je ovo obmana i mi smo to pustili. Nakon toga je nju zvao novinar Informera i rekao šta smo mi objavili a ona na to kaže ‘Zašto nisu javili vreme kada su merili tu njihovu gledanost?’. Kaže ona ‘Fotošopom su obmanuli javnost, ‘Zvezde Granda’ više nikoga ne interesuju i to je na njihovu žalost činjenica'“, otkrio je tokom gostovanja na Pink televiziji.

„Ovo su zvanični podaci, ovde nema laganja! Sto posto tačna gledanost. Dok je živa pratiće je u CV-u da je preko ‘Zvezda Granda’ imala šest posto, pa lov i ribolov imaju takvu gledanost. Ponavljam, pa gde ćete lopatom na bager?! Ma ovo je takva obmana, falsifikat! Patosirali smo je“, zaključio je Saša priznajući da i sam ne veruje šta se sve izdešavalo budući da o Jeleni Karleuši nikada nije rekao ništa loše.

„Mene je sramota što sedim ovde i pričam o ovakvom fijasku.“

BONUS VIDEO: 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare