Foto: Printscreen YouTube

Sigurnosne kamere zabežile su užasan trenutak kada je turska tinejdžerka pala sa zgrade dok je pokušavala da dohvati telefon koji joj je ispao.

Tragedija se dogodila 12. oktobra nakon što je Melike Gun Kanavuzlar (15) ispustila svoj uređaj dok je bila na zgradi u gradu Ortaca u provinciji Mugla, u zapadnoj Turskoj, izveštavaju lokalni mediji.

U trenutku kada je tinejdžerka pokušala da ga zgrabi svoj telefon, izgubila je ravnotežu i pala sa četvrtog sprata na pločnik.

Uznemirujući snimak od 11 sekundi, zabeležen je na sigurnosnim kamerama na susednim zgradama i pokazuje slučajnu prolaznicu koja se šetala trotoarom ispred zgrade kada je videla mobilni telefon koji je pao na zemlju.

U momentu kada je krenula da prilazi telefonu, prolaznica se brzo odmakla u trenutku kada je Melikino telo udarilo u beton pored nje toliko snažno da je odskočilo.

Tinejdžerka je nakon toga hitno prebačena u državnu bolnicu u kritičnom stanju, pre nego što je prebačen na jedinicu intenzivne njege u gradu Mugla na jugozapadu Turske, Izdržala je neverovatnih 18 dana pre nego što je podlegla povredama.

***

BONUS VIDEO: Tragedija u Selu na proslavi noći veštica, raste broj poginulih

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar