Vilard Miler i Džeremi Gudejl Foto: Assistant Jefferson County Attorney

Tinejdžeri iz Ajove u SAD pretukli su i ubili svoju profesorku španskog, a zatim bacili njeno telo u lokalni park. Zločin su izvršili zbog loše ocene koju im je dala, navodi se u optužnici.

Dva tinejdžera iz Ajove Vilard Miler i Džeremi Gudejl ubili su 66-godišnju profesorku gradiću Ferfild. Motiv jezivog ubistva bile su loše ocene, navode tužitelji.

Milerova advokatica Kristina Branstad zatražila je od suda poništavanje četiri naloga za pretres doma i izuzimanje dokaza koje su istražitelji pronašli, zanemarivanje izjave koju je Miler dao policiji i informacije preuzete s njegovog telefona i društvene mreže Snepčet. Smatra da su nalozi za pretres izdati nezakonito.

Tajms Skver pucnjava, policijska traka
Foto: Shutterstock

Telo 66-godišnje profesorke pronađeno je u parku u Ferfildu 3. novembra prošle godine. Nasmrt je pretučena po glavi bejzbolskom palicom.

Istražitelji su otkrili da se Miler sastao s profesorkom kako bi razgovarali o lošoj oceni koju je dobio.

POGLEDAJTE JOŠ:

Ona se kasnije odvezla do parka poznatog po stazama za šetanje, a svedoci navode da su nešto kasnije videli njeno vozilo u kojemu su na prednjem sedištu bila dvojica tinejdžera.

Kombi je kasnije pronađen na kraju seoskog puta, a dvojica tinejdžera vratila su se u grad peške.

U izjavi policiji Miler je kazao da je bio frustriran načinom na koji je ona predavala španski i time što mu je lošom ocenom smanjila prosek.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar