Geri i Kejt Meken Foto:EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Roditelji nestale Britanke Medlin Meken obeležili su danas njen 20. rođendan tako što su svojoj ćerki poručili: „Čekamo te”.

Medlin je imala samo tri godine kada je nestala iz apartmana u kojem je sa roditeljima, kao i bratom i sestrom boravila u Praia da Luz u Portugalu u maju 2007. godine.

Kejt i Džeri Mekan, iz Rotlija i dalje se nadaju da je ona još uvek živa i da će se jednog dana ponovo spojiti sa njima.

Par će danas obeležiti Medlinin rođendan na malom privatnom porodičnom okupljanju.

U objavi na Fejsbuku na zvaničnoj stranici kampanje „Pronađimo Medlin“ napisali su: „Srećan rođendan Medlin! Volimo te i čekamo te. Nikada nećemo odustati“.

Postavili su i fotografiju svoje ćerke snimljenu na sudbonosnom putovanju u Algarve pre 16 godina i snimak drugih fotografija.

Ispod snimka je natpis: „Medlin Meken danas ima 20 godina. Još uvek je nestala, još uvek nedostaje i nikada nećemo odustati od pokušaja da je pronađemo.“

Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

U postu su napisali: „Srećan rođendan Medlin. Još uvek nedostaje. Još uvek mnogo nedostaje. Još uvek smo u potrazi. Dokle god je potrebno…”

Poruka je propraćena kratkim video snimkom u kojem se apeluje na pomoć javnosti u pronalaženju Medlin i deljenje brojnih njenih slika.

Jedna slatka slika prikazuje mlađu Mede obučenu u roze, kako se smeje od uha do uha dok vozi bicikl.

PROČITAJTE JOŠ:

Nemački pedofil Kristijan Brukner, koji je živeo u seoskoj kući u blizini Praja da Luz 2007. godine, imenovan je kao glavni osumnjičeni u slučaju njenog nestanka.

Ali 45-godišnjak, koji služi zatvorsku kaznu u svojoj zemlji zbog silovanja penzionerke u Prai da Luz, poriče bilo kakvu umešanost.

Foto: EPA-EFE/METROPOLITAN POLICE HANDOUT

Ranije ovog meseca, porodica je održala bdenje kako bi obeležila 16. godišnjicu Medinog nestanka.

Ni Kejt ni Džeri nisu se obratili okupljenima.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar