London policija Foto:EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Prodavac od vrata do vrata mogao bi da provede Božić iza rešetaka nakon što je napao vlasnika kuće pajalicom za prašinu.

Šokirani Fen Setl je napadnut jer je odbio da kupi bilo šta nakon što je došao da razgovara sa prodavcem Sonijem Brevitom koji je maltretirao njegovu devojku.

Par je rekao da su oboje rekli dvadesetogodišnjaku da nisu zainteresovani za kupovinu kućnih potrepština koje je prodavao, ali je prodavac izgubio živce i napao ih.

Brevit iz Kingstona na Halu osuđen je u sredu na 14 nedelja zatvora u ustanovi za mlade prestupnike.

Na snimku sa nadzorne kamere se vidi kako Brevit cilja šakom u Setla (30), a zatim je rekao da će ga udariti.

Može se čuti kako Brevit govori: „Udariću ti je*enu glavu“, nakon što je postao veoma agresivan.

Rekao je gospodinu Setlu da ‘siđe’ dok je skidao jaknu, i izgledao je kao da ga izaziva na tuču. Zatim je pretio da će uzeti makaze.

Brevit je potom udario finansijskog savetnika zelenom pajalicom i više puta ga vređao.

Na video snimku – snimljenom kamerom sa njegovog praga i sa kemere na vratima njegovog komšije preko puta – može se videti kako gospodin Setl drži ruku kako bi se zaštitio pre nego što muškarac napadne.

Brevit je rekao: „Iskreno druže, oguliću te. Uzeću makaze iz ove torbe. Ti si debela ku*va“.

Dok se Brevit približavao sa metalnom metlom za prašinu, mogao se čuti gospodin Setl kako govori: „Pozovite policiju, zovite policiju“.

Brevit je zatim udario gospodina Setla pajalicom za prašinu, vičući: „Ti je*eni kretenu, ne pričaj sa mnom kao je*eni idiot“, dodao je.

Policija je pozvana na lice mesta, a Brevit je uhapšen i optužen za napad premlaćivanjem, ugrožavanjem javnog reda i delovanje bez dozvole.

Njemu je određen pritvor i sutradan se pojavio pred sudom gde je priznao sva tri dela.

PROČITAJTE JOŠ:

Brevit je osuđen na sudu za prekršaje u Halu. Određen mu je 14-nedeljni pritvor u ustanovi za mlade prestupnike i naloženo mu je da plati gospodinu Fenu 156 funti.

Fen je rekao: „Bio sam na spratu telefonom sa mamom, očekivajući dostavu Amazona, tako da je moja devojka otišla da otvori vrata. Moja druga polovina je rekla ‘Ne hvala’ i otišla da zatvori vrata. Vikao je na nju“.

Gospodin Fen je dodao: „Ne brinem se za sebe, ja sam bivši ragbi igrač. Ali ima dosta neudatih žena i penzionera u blizini mesta gde ja živim, to je mirno i tiho područje“.

G. Fen je rekao da je završio sa malom posekotinom na ruci i čvorugom na glavi.

BONUS VIDEO: Pucnjava u gej klubu u Kolorado Springsu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar