Foto: ULISES RUIZ / AFP / Profimedia, Shutterstock

"Obožavatelj đavola" nazvan "Kanibal iz Pueble" koji je navodno ubio svoju ženu, pojeo joj mozak u takosima i koristio njenu lobanju kao pepeljaru, uhapšen je u Meksiku.

Osumnjičeni, identifikovan samo kao Alvaro, uhapšen je 2. jula u kući para u Puebli.

Policija optužuje 32-godišnjaka da je 29. juna pod dejstvom zabranjene supstance ubio svoju suprugu – majku petoro dece.

Tokom ispitivanja, on je navodno rekao policajcima da su mu Santa Muerte (Gospa Svete Smrti) i đavo naredili da počini zločin.

Nakon ubistva, Alvaro je navodno raskomadao telo žrtve Marije Montserat Animas Montiel i stavio njene ostatke u plastične kese.

Navodno je neke od njih bacio u jarugu iza kuće, a ostale je zadržao u imanju.

Prema izvorima bliskim slučaju, on je priznao da je pojeo deo mozga svoje žene u takosima i da je deo njene razbijene lobanje koristio kao pepeljaru.

Dva dana nakon ubistva, navodno je pozvao jednu od svojih pastorki da prizna svoj zločin.

Majka žrtve, Maria Alisija Montiel Seran, rekla je lokalnim medijima: „Rekao je jednoj od njenih ćerki da dođe po njenu mamu jer ju je ‘već ubio i stavio u vreće'“.

Ožalošćena Marija Alisija je dodala da je Alvaro isekao telo 38-godišnje žrtve „mačetom, dletom i čekićem“. Nastavila je: „Nazvala sam ga plačući, pitajući zašto joj je to uradio ako nije loša osoba“.

Prema rečima Marije Alisije, osumnjičeni je priznao: „Ubio sam je, isekao na komade i bacio je u jarugu u vrećama“.

Ona je dodala da je tvrdio da žrtva nije patila.

Marija Monserat se udala za Alvara pre manje od godinu dana. Imala je pet ćerki, starosti od 12 do 23 godine. Najmlađe dve su živele sa parom i, prema rečima njihove bake, bile su izložene nasilju i seksualnom uznemiravanju od strane Alvara.

Marija Alisija je rekla: „On bi ih špijunirao dok su se tuširale, a moja ćerka, je iz ljubavi uvek stala na njegovu stranu“.

Porodica žrtve kaže da je Alvaro – građevinar – zavisnik od pića i droge i da je često bio nasilan prema svojoj ženi.

Porodica kaže da je par često objavljivao postove o svom obožavanju Santa Muertea na društvenim mrežama. Policija je navodno u njihovoj kući pronašla oltar crne magije.

PROČITAJTE JOŠ:

Maria Alisija je rekla: „Droge, on ih je koristio, a šmrkao je kokain i sve ostalo. Pa, mislim da je imao psihičkih problema jer da uradi tako nešto…“

Porodica žrtve još nije uspela da položi Mariju Monserat na počinak jer policija još uvek traga za nekim od njenih ostataka, koji takođe moraju da budu testirani na DNK.

Njena majka je zahtevala: „Daj mi je da je sahranim i da je ispratim kako treba. To je ono što ja želim i ne puštajte ga na slobodu jer verujem da nijedna majka ne bi želela da joj ćerku pošalju u komadima. Zahtevam pravdu“.

Tužilaštvo Pueble istražuje slučaj.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar