FOTO: Henderson County Jail

Majka je navodno nožem ubila svog četvorogodišnjeg sina dok je dečakova baka sve to gledala.

Monika Figueroa (43) priznala je ubistvo svog sina Grejsona Herta i uhapšena je u ponedeljak, prema šerifu okruga Henderson Boti Hilhausu.

Figueroina majka Meri Džonson (64) pozvala je policiju oko 6.40 rekavši da se plaši da je njena ćerka povredila njenog unuka.

Policajci koji su reagovali u kuću u ulici Mičel broj 300 u Atini, Teksas, otkrili su Grejsona delimično prekrivenog ćebetom i mrtvog.

Prvobitna istraga je sugerisala da je Grejson ubijen korišćenjem „oštrog oružja“, prema kancelariji šerifa okruga Henderson.

FOTO: Henderson County Jail

Hilhaus je rekao da je Džonsonova videla ćerku preko smotanog ćebeta i kako ga seče nožem, preneo je CBS 19.

„Džonsonova je čula dete kako vrišti pre nego što je videla Figerou kako „seče ćebe“, a onda je vrištanje prestalo“, rekao je Hilhaus. Figueroa je pretila Džonsonovoj i dala joj uputstva da ode, što je ona i učinila.

PROČITAJTE JOŠ:

Sledećeg jutra Džonsonova je otišla u rezidenciju i pronašao Grejsona mrtvog i pozvala je policiju.

U Dalasu se radi obdukcija Grejsonovog tela.

Figueroa je imala samo jedno dete u svojoj kući i nema starateljstvo nad svojom drugom decom, navodi Hilhaus. Optužena je za ubistvo. Ona je zadržana pod kaucijom od 2 miliona dolara, prema evidenciji.

U međuvremenu, Džonsonova je takođe uhapšena i optužena za ugrožavanje deteta. Zatvorena je u zatvor okruga Henderson sa kaucijom od 250.000 dolara. Ona čeka na suđenje. Istraga o ovom brutalnom zločinu se nastavlja.

BONUS VIDEO: Masovna pucnjava na Univerzitetu Mičigen

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar