Foto: Gofundme

Trogodišnji dečak je preminuo nakon što ga je njegov otac pregazio kosilicom.

Dečak po imenu Medoks je hitno prevezen u okružnu bolnicu Pambula na južnoj obali Novog Južnog Velsa u subotu oko 12.30 sa teškim povredama od noževa kosilice. Kasnije je preminuo u bolnici.

Bolničari su pokušali da reanimiraju Medoksa, ali nisu uspeli.

„Otac se preokrenuo nad jadnim detetom. Nije ga video“, rekao je portparol policije. Od policije se ne očekuje podizanje optužnice.

Prijatelj porodice postavio GoFundMe stranicu u znak počasti „malom anđelu“ i da bi pokušao da pomogne porodici.

Roditelji slomljenog srca imaju i dve ćerke od pet i devet godina.

Medoksova baka je rekla za Dejli mejl Australija da je „previše za porodicu u ovom trenutku da priča“.

Prijateljica Džesika Porter je napisala: „Uprkos kratkom vremenu koje je Madoks dobio, ostavio je ogroman utisak na sve koje je sreo i zaista je bio mali anđeo svojih roditelja“.

PROČITAJTE JOŠ:

Džesika je rekla da je namera da se prikupi dovoljno novca za memorijal za Medoksa i da će sva preostala sredstva otići za savetovanje u vezi sa tugom i ponovno okupljanje članova Medoksove porodice koji nisu u mogućnosti da prisustvuju sahrani.

Rekla je: „Njegova porodica ima mnogo lepih uspomena koje treba da neguje i podseća na njegovu ličnost i želela bi da Madoksu pruži spomen koji odaje počast tim uspomenama. Medoks je voleo plavu boju i farbanje noktiju sa svojim velikim sestrama, tako da u znak proslave njegovog života, molimo sve koji prisustvuju memorijalu kada bude objavljeno, da obuku nešto plavo i da oboje nokte u ružičasto za Medoksa!“

Do sada je stranica prikupila 7.985 dolara za porodicu.

Policija istražuje, ali se ne očekuje da optuže oca.

„Mislim da ništa što biste mogli da uradite ocu, nažalost, ne bi promenilo njegovo osećanje“, rekao je portparol policije.

BONUS VIDEO: Masovna pucnjava na Univerzitetu Mičigen

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar