Foto: EPA/SASA STANKOVIC

Zajednički izlazak na izbore naprednjaka i radikala najavljen na skupu u Hrtkovcima dokaz je konačnog Vučićevog povratka radikalskoj politici uvreda, mržnje, nasilja i izolacije koju je pokušao da sakrije u proteklih deset godina izjavio je Dragan Đilas i dodao da je strah od gubitka vlasti i dolaska pravde toliki da je Vučić otrčao u zagrljaj Šešelju za koga je tvrdio da pokušava da ga likvidira.

„Nije se Šešelj promenio i učlanio u Srpsku naprednu stranku nego se Vučić vratio u radikale da ponovo zajedno političkim protivnicima crtaju mete na leđima u kojima završe meci, koriste kriminalce da prebijaju neistomišljenike, isteruju decu iz vrtića, gase medije i ugrožavaju Univerzitet. Jedino normalno bi bilo da se svi zajedno sjedine u Srpsku radikalnu stranku, da Vučića izaberu za predsednika, Šešelja za počasnog predsednika a Toma Nikolić da ne bude ništa“, kaže Đilas i dodaje:

Dragan Đilas Foto: Ivan Dinić/Nova

„Kada god su Šešelj i Vučić bili na vlasti živeli smo u strahu i neizvesnosti, izolovani i posvađani sa svetom. Kada god su Šeselj i Vučić donosili odluke iza njih su ostajale uplakane majke, crne marame i krvave košulje. Kada god su radikali vladali Srbija je nazadovala, naglasio je Đilas i zaključio da je Vučič samo u jednoj stvari u pravu, ovo jesu odlučujući izbori jer građani biraju između ujedinjenih radikala i normalnosti koju su nam oteli, biraju između njihove ružne prošlosti i naše budućnosti“.

BONUS VIDEO: SRS ili SNS – Vučićev lapsus ili prošlost od koje ne može da pobegne  

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare