Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Potraga za trojicom muškaraca, koji su se prevrnuli iz čamca u Dunav u subotu uveče, još uvek traje, a porodica Miloša Markovića, jednog od njih, apeluje na sve građane koji mogu da pomognu.

„Ljudi molim vas sve koji imate čamac ili poznajete nekoga ko ima čamac da pomognete da nađemo nestale u Dunavu. Moj brat je među njima. Ujutru krećemo ponovo u potragu. Ko može neka se javi“, napisao je sinoć brat Miloša Markovića.

Pored ovog na društvenim mrežama kruže apeli prijatelja porodice.

„Nestala su tri momka sinoć na Dunavu, kod Pančevačkog mosta, ukoliko neko ima ili zna nekoga ko poseduje čamac, gliser, čamav sa sonarom ili dron i u mogućnosti je da se uključi u potragu, neka nam piše pa da prosleđujemo informacije“.

Pretpostavlja se da porodice od jutros tragaju za najmilijima, koji se više od 30 sati vode kao nestali.

Podsetimo u subotu uveče došlo je do nesreće kada su četvorica prijatelja Miloš Marković (37), Nenad Trivković (38), Milanom Nikolićem i Mane K. vozili se čamcem po Dunavu i tada se prevrnuli i ispali iz čamca kod Pančevačkog mosta.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Mane K. uspeo je da se spase jer je počeo da pliva, dok su ostala trojica mladića nestala u mutnom Dunavu

Moglo se čuti i da je supruga jednog od nestalih trudna, ali i da pojedini imaju decu. Porodice nestalih neutešne su i iščekuju svaku informaciju.

BONUS VIDEO: Potraga na Dunavu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar