Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Shutterstock

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, danas je određen pritvor osumnjičenom Dobrici Pavlović (70) iz Lipa jer je supruzi M. P. (68) pretio da će je ubiti u prisustvu svojih ćerki, u njihovoj porodičnoj kući. Kako Nova.rs saznaje, Dobrica je 2007. godine osuđen zbog ubistva ljubavnice Ljiljane D. i od ranije je poznat istražnim organima.

Ljiljana D. (48) iz smederevskog sela Lipe, ubijena je 23. aprila 2007. godine u svojoj kući. Prema saznanjima portala Nova.rs, tragediji su prethodili svađa i fizički obračun Ljiljane i Dobrice Pavlovića, tada pedesettrogodišnjaka iz Smedereva, sa kojim je Ljiljana bila u emotivnoj vezi.

Ljiljana je stradala od udaraca čekićem u glavu, dok je Pavlović, zbog teških povreda od uboda nožem u stomak, operisan u smederevskoj bolnici.

Mesto zlocina policijska traka policija zlocin
Mesto zločina Foto:TANJUG/ SINISA KUPINOVIC

Prema rečima izvora našeg portala, sumnja se da je Ljiljana nožem nasrnula na Dobricu i ubola ga dva puta u stomak. Posle toga, Dobrica je uzvratio čekim i sa više udaraca u glavu usmrtio svoju ljubavnicu. Ljiljana je od povreda izdahnula na licu mesta.

Osim Dobrice Pavlovića, koji se od teških telesnih povreda i operacije oporavlja u smederevskoj bolnici, nema drugih svedoka tragedije koja se dogodila u Lipama na Vaskršnje veče oko 22 časova.

Pročitajte još:

U vreme ubistva, Ljiljanin rođak ispričao je da se ona više puta udavala, a iz prvog braka ima ćerku i sina.

„Sve je to zamršeno, i trebalo bi mnogo da pišete da bi se objasnilo šta je bilo među njima. Bili su u vezi godinu dana. Često smo Dobricu viđali kod Ljilje. Ne znam da li su se svađali. To veče baš ništa nisam čula, iako je moja kuća odmah pored njene“, rekla je svojevremeno rođaka ubijene žene.

VIDEO: Kijevo – Mesto nesreće gde su mladići sleteli kolima na kuću porodice Mladenovski

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar