Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Po predlogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, danas je određen pritvor osumnjičenom D. P. (70) godina zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici prema svojoj zakonitoj supruzi, a radi se o licu koje je 2007. godine osuđeno na kaznu zatvora zbog ubistva ljubavnice.

Naime, osumnjičenom se stavlja na teret da je u prisustvu svojih ćerki, u njihovoj porodičnoj kući, svojoj supruzi M. P. (68) uputio ozbiljne pretnje da će je ubiti. Postupajući zamenik javnog tužioca, odmah je naložio zadržavanje osumnjičenog, koji je sproveden u radi saslušanja u Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu.

Pročitajte još:

Budući da je osumnjičeni povratnik u vršenju krivičnih dela koji je ranije i osuđen na kaznu zatvora zbog ubistva, postoje osobitne okolnosti da će boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili dovršiti krivično delo kojim preti, kao i uticati na svedoke i samu oštećenu, iz kojih razloga je tužilaštvo predložio određivanje pritvora, kao najstrože mere za nesmetano vođenje krivičnog postupka.

VIDEO: Horor u Zmajevu: Pronađena tela brata i sestre

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar