Foto:Screenshot/Instagram/

Nakon gotovo tri nedelje od ubistva studentkinje Ivane Krivokapić, čije je telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari, otkriveno je da je osumnjičeni njen momak Jetmir G. i za njim je raspisana poternica.

Sumnja se da je Jetmir G, 23. decembra 2022. godine izmedju 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Kako je saopštilo tužilaštvo on je devojku ubio iz ljubomore.

On je tog kobnog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari, gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu.

Foto:Screenshot/Instagram/jetmir_guide_gocaj

Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

Pročitajte još:

Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije. Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim. Njemu se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Kako su mediji ranije prenosili, Jetmir G. je Albanac iz Crne Gore, a ubrao je veliku pažnju javnosti jer je često javno objavljivao zajedničke fotografije sa Ivanom uz potresne poruke.

Podsetimo, telo devojke je pronađeno 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari, kada su braća došla do zgrade, jer se danima nije javljala na telefon. Kada su obili stan zatekli su beživotnu devojku sa podignutom bluzom, spuštenim pantalonama, kao i vidljivim povredama na vratu. Ono što je posebno zaintrigiralo javnost jeste da u stanu nisu pronađeni ključevi, a da je brava bila zaključana. Pretpostavlja se da je Ivana svog ubicu poznavala, čim mu je otvorila vrata.

BONUS VIDEO: Bežanijska Kosa – ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare