Foto: Goran Srdanov, Vesna Lalić, Dragan Mujan/Nova.rs/Facebook

"Prvi put čujem za tog momka, nisam znao ništa, ni da su se družili niti bilo šta slično tome. Jutros sam video na vestima da je on osumnjičen", priča brat od strica Ivane Krivokapić (26), devojke koja je ubijena na Zvezdari u iznajmljenom stanu.

Kako kaže, nada se da će se ubica naći što pre.

„Naša Ivana se neće vratiti ali bar da znamo da će njen ubica dobiti ono što je zaslužio“, dodaje on.

Napomenuo je i da ukoliko je davio kao što mediji pišu, policija će morati da nađe njegov DNK na njenom telu.

„Nadamo se i molimo da će se sve što pre završiti. Ali ja lično nisam čuo ništa o tom momku, koji je osumnjičen za njeno ubistvo“, priča Ivanin brat od strica.

Istakao je u razgovoru za Blic i da se jutros čuo sa Ivaninim ocem koji je takođe preko vesti saznao da se sumnja na J.G.

Telo ubijene studentkinje, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

Bonus video: U parku kod hotela Moskva u Beogradu pronađeno telo muškarca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar