Foto: Nova.rs

Ranko Radošević, Nikšićanin koji je prošle nedelje ubijen na pumpi u Rušnju, sahranjen je danas na beogradskom groblju Orlovača, a na večni počinak ispratilo ga je oko 500 članova porodice i prijatelja. Govor na sahrani održao je i gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević, a Radošević je sahranjen uz stihove pesama pevača Aca Pejovića.

„Ranko je bio primer čojstva i junaštva, vrlo sam ponosan sto sam ugledao Rankove drugove iz detinjstva. Nije moglo suza ovoliko da se prolije a da neko nije dobar, I da nije valjao. Ostao je naš heroj, nadam se da će njegovi potomci krasiti ovu zemlju. Proveo je u Beeogradu više od 30 godinaa, zato smo ga ostavili i vama u Beogradu, jer ste ga voleli. Hvala sveštenstvu, hvala muzičarima, svim dobrim ljudima, nećemo deliti ništa više. Bio su ponos, uzdanica. Počivaj, anđele moj. Brinuću o anđelima tvojim“, rekao je Radoševićev brat.

Radošević je ispraćen uz pesmu „Ponoć“ Aca Pejovića.

Podsećanja radi, Ranka Radoševića su na pumpi u Rušnju ubili Luka V. i Stefan Z. iz Kraljeva, a zbog pomaganja ubicama, uhapšena je i jedna maloletnica. Oni su privedeni u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu.

Bonus video: Uviđaj na pumpi u Rušnju posle ubistva Ranka Eskobara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar