Foto: Printscreen Facebook

Jetmir G. (24) iz Crne Gore, osumnjičeni za ubistvo studentkinje Ivane K. u iznajmljenom stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine, i dalje je u bekstvu, a zasad nema informacija o tome gde se krije. Ubistvo mlade studentkinje Ivane potreslo je javnost u regionu, a njen prijatelj u razgovoru za Nova.rs ističe da je bila divna i hrabra, te da i dalje ne može da poveruje u to da je više nema.

Prema rečima sagovornika našeg portala, plaši se da je osumnjičeni Jetmir već umakao nadležnim organima jer je dobro glumio „ucveljenog prijatelja“.

„To nije ljudsko biće već psihopata. On je kukavica i monstrum čim je tako nešto mogao da učini. Bojim se da se on ne krije, kako se navodi, po planinama jer ako je on vodič, to nije specijalac. Vodič može biti bilo ko, ako ima kondicije i nauči pravila. Vodič se uvek kreće u grupi“, navodi naš sagovornik.

Foto: Printscreen Facebook

Kako dodaje izvor portala Nova.rs, sumnja da je Jetmir već pobegao preko granice.

„On je najverovatnije pobegao preko granice, najverovatnije na Kosovo i Metohiju ili u Albaniju gde ima rođake i prijatelje! Bojim se samo da ne uspe da izmakne ruci pravde“, kaže on.

Kako dodaje, poznavao je i osumnjičenog Jetmira, ali mnogo bolje ubijenu Ivanu.

„Njega sam površno poznavao, ali nju sam voleo kao da mi je rođeno dete. Bila je prilično divno i veselo stvorenje, puna života i ljubavi za ljude oko sebe. Hrabra i časna. Zbog njenog temperamenta sam je nazvao Amazonkom“, zaključuje sagovornik našeg portala.

Foto:facebook

Podsetimo, za Jetmirom Gočajem u ponedeljak je raspisana međunarodna poternica zbog ubistva studentkinje Ivane Krivokapić.

Ivana Krivokapić (26) ubijena je u stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru, utvrđeno je istragom. Kako se sumnja, nju je ugušio njen emotivni partner Jetmir Gočaj zbog ljubomore.

Kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, Jetmir je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih dvoje, a potom joj je rukama stezao usta i nos dok nije izdahnula.

Pročitajte još:

Kada je preminula, on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Telo ubijene studentkinje Ivane Krivokapić, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

BONUS VIDEO: Uviđaj u Subotici na mestu zločina gde je muškarac ubio suprugu