Foto: Društvene mreže

Jetmir G. koji je osumnjičen za ubistvo svoje devojke Ivane Krivokapić, danima nakon smrti studentkinje je javno objavljivao zajedničke fotografije uz potresne poruke opraštanja. Pretpostavlja se da je ovo bila njegova taktika da ukloni sumnju sa sebe. Jetmir je obrisao sve objave vezane za Ivanu i od juče se one ne mogu videti na njihovom profilu.

Sumnja se da je Jetmir G, 23. decembra 2022. godine izmedju 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Kako je saopštilo tužilaštvo on je devojku ubio iz ljubomore.

On je tog kobnog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari, gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu.

Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

Pročitajte još:

Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije. Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim. Njemu se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor. Kako su mediji preneli još ranije Jetmir G. je Albanac iz Crne Gore, te je verovatno otišao tamo.

Jetmir je ubrao pažnju javnosti nakon smrti Ivane, kada je slučaj bio obavijen velom misterije. On je svakodnevno objavljivao tužne poruke, kao i zajedničke fotografije sa Ivanom.

On je planinarski vodič, a prema fotografijama, bio je zajedno sa Ivanom na nekim putovanjima.

Foto:Screenshot/Instagram/jetmir_guide_gocaj

„Nije nam se dalo da se još jednom vidimo na lepim tvojim omiljenim Prokletijama“, napisao je J.G.

Pre samo tri dana je objavljivao video zapise uz tužne poruke, koje su pretpostavlja se upućene Ivani.

Foto: Instagram

„Nedostaju mi naši dani kada je sve bilo jednostavno. Kada mi je za osmeh bilo dovoljno samo da te vidim i čujem“, samo je jedna od poruka koju je J.G. javno podelio na Instagramu.

Na kraju, istragom je utvrđeno da je ubica upravo Jetmir.

BONUS VIDEO: Bežanijska Kosa – ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare