Foto: AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Prijateljska utakmica između fudbalskih reprezentacija Rusije i Srbije u Moskvi u jednom trenutku je prekinuta, a navijači u TV prenosu nisu mogli da zaključe zbog čega.

Snimci tog događaja pojavili su se na društvenim mrežama, pa je ustanovljeno da je jedan navijač uleteo na teren, ali je redarima bilo potrebno neko vreme kako bi ga uhvatili i zaustavili.

Shodno preporukama UEFA, ovakav sadržaj nije prikazan u prenosu, ali nakon pojavljivanja snimka, mnogo toga je jasnije.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako pišu ruski mediji, momak koji je uleteo na teren je jedan od fanova tamošnjeg Jutjubera Andreja Burima, poznatijeg kao „Mellstroy“.

Iza svega toga stoji jedna neobična priča.

Naime, „Mellstroy“ je ranije nudio 30 miliona rubalja (manje od 300.000 evra) svakome ko bi utrčao na teren tokom finala Lige šampiona u majici sa njegovim logom.

Pojedini fanovi ovog blogera su ga optužili za prevaru, te im navodno novac za slične akcije nikada nije bio isplaćen.

Nije poznato da li je momak koji je utrčao na teren tokom meča Rusije i Srbije bio plaćen za to, ali se očigledno dobro zabavio, istrčao je skoro ceo krug oko terena, a stigao je da nešto baci i na tribine.

AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Inače, „Mellstroy“ bi mogao da bude izručen Rusiji nakon što bude stavljen na poternicu. U slučaju hapšenja, bio bi poslat u Belorusiju, gde mu preti kazna zatvora od dve godine „zbog izbegavanja vojnih obaveza“.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Андрей Бурим (@mellstroy)

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Андрей Бурим (@mellstroy)

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar