Foto: Printscreen Instagram/ wanda_nara/dilettaleotta /snezanafi/knolldoll

Kada se pojave, nastaje bura.

Atraktivne cice i fudbaleri kombinacija su koja postoji od kad postoji sam sport. Devojke su se jednostavno „ložile“ na fudbalere.

Njihova popularnost, uspeh i samopouzdanje koje ide uz to bile su ozbiljan adut u osvajanju devojaka. Zli jezici bi rekli i da velika lova i medijska pažnja nisu odmagali u tome, ali je činjenica da su mnoge lepotice pale na njihov šarm.

Neke su uspele da steknu popularnost mnogo veću od svojih muževa, dok su pojedine devojke izbijale u prvi plan samom pojavom na tribinama što je u doba društvenih mreža umelo da pravi veliki bum.

#related-news_0

Ni skandali i kontroverzno ponašanje nisu im bili previše strani.

Godinu iza nas je u tom smislu obeležila najpoznatija „žena fudbalera“. Vanda Nara, koja je prethodnih godina ponosno nosila prezime Ikardi zbog čuvenog argentinskog napadača Maura, ponovo je „rušila“ internet svojim fotografijama i kontorverznim ponašanjem, a uspela je da iza sebe ostavi još jedan propali brak, mada deluje da se stvari i po tom pitanju menjaju.

Od ljubavi do mržnje ima tako malo što bi rekao Džej, a u slučaju Maura i Vande je teško shvatiti šta se zapravo dešava. Od gotovog razvoda, do pomirenja i brojnih spekulacija da je teško uopšte pohvatati da li su zajedno i ko je koga tu varao.

Sve to nije mnogo smetalo Vandi da kači provokativne slike i budeo deo brojnih skandala. Od scene iz kluba gde joj muškarac ljubi grudi, preko šokantnog slikanja u toplesu na javnoj plaži.

Imala je Vanda i spremljjene provokacije za Maura i scene sa popularnim muzičarem koji je imao zadatak da bude glumac u scenama koje su za cilj imale da povrede Ikardija.

U čitavu priču su jednom trenutku bili umešani i hrvatski fudbaleri i to tokom trajanja Mundijala.

Ivan Perišić i Marcelo Brozović uvučeni su u sudski postupak i tužbu Maura Ikardija zbog uvreda na račun njegove supuruge, ali se nikada na suđenju nisu pojavili.

Tada je izvesni novinar plasirao priču da su Vanda i Marcelo bili ljubavnici u vremenu kada je njen muž nastupao za Inter.

Da se i kraj godine vrti oko nje, Vanda se pobrinula objavom intimne fotografije sa Maurom i signalom da je palo pomirenje, a potom i ponovo provocirala bujnim poprsjem.

Zbog toga tek treba očekivati vatru kada je Vanda u pitanju.

Na domaćoj sceni je u centru pažnje i ove godine bila snežana Borjan, a ni tokom Mundijala nije moglo da prođe bez njenog imena.

Doduše, nije uradila ništa konkretno, već se našla na meti brojnih vređanja od strane hrvatskih navijača koji su prozivali i njenog supruga Milana. Bilo je tu i ustaštva, i primitivnih prozivki, a Borjan je to sve stoički podneo, da bi po povratku iz Katara sa egzotičnog odmora poslao poruku ljubavi.

Snežana je bila manje suptilna i nakon meča Kanade i Hrvatske tokom kojih je trpela brojna vređanja, poslala je žestoku poruku, naročito zbog činjenice da su navijači objavili njihov broj telefona.

„Ok, pobedili ste, vređali celu utakmicu. Koja je poenta da ste na Fejsbuk izbacili naše brojeve telefona i zovete nas celu noć i šaljete poruke, vređate? Instagrame ste nam blokirali najstrašnijim uvredama. Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom. Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju“, poručila je Snežana Borjan.

Ona je i prethodnu godinu obeležila provokacijama na račun Partizana čiji je navijači često prozivaju toko večitih derbija..

Ona nije propustila priliku da indirektno proziva crno-bele kada su loše krenuli sezonu sa Ilijom Stolicom kao trenerom i to u dva navrata u kratkom periodu.

Snežana je i pethodnih godinu dana plenila svojom fiurom i mnoge ostavljala bez daha, a nije propustila priliku ni u Kataru da se pokaže kako izgleda u bikiniju.

Ipak, kada je o Kataru reč, šou je ukrala hrvatska navijačica Ivana Knol koja je bila popularnija i od samih igrača. Zbog rigoroznih pravila oblačenja koja su važila u Dohi, jednoj vrlo konzervativnoj sredini, nismo kao ranije imali priliku da gledamo atraktivno obučene navijačice u velikom broju.

Hrvatica je ipak rešila da ignoriše pravila, pa je ceo turnir nosila vrlo provokativnu i oskudnu odeću u bojama Hrvatske i bila u centru pažnj ne samo na tribinama već i oko njih.

Svi su želeli da se slikaju sa atraktivnom Hrvaticom, a ona je izlazila u susret i uredno pozirala, a to joj je donelo više od milion novih pratilaca na Instagramu.

Takvo njeno ponašanje nije prošlo bez blamova i skandala.

Još se prepričava njen intervju na engleskom kada nije uspela da sastavi rečenicu zbog čega su je prozivali njeni sunarodnici, a sa jednog meča su je izbacili sa stadiona, a pojavili su se i snimci svađe sa obezbeđenjem.

Ipak, možda je najupečatljiviji momenat njenog boravka na Mundijalu bila je scena sa jednim od šeika koji nije mogao da odoli njenom provokativnom izgledu, već je slikao njenu pozadinu.

Iako je njegov prijatelj pokušao da ga opere kasnije tvrdeći da je samo želeo da je prijavi, malo ko je u to poverovao.

Družila se i sa srpskim navijačima i pokazivala tri prsta, a definitvno je bila jedna od glavnih priča Mundijala.

Da nije Mesi osvojio titulu prvaka sveta, možda bi na kraju ispala i najveća.

Nezaobilazna priča je i čuvena voditeljka Dileta Leota. San mnogih muškaraca. Dileta je uplivala u vezu sa nekadašnjim golmanom Liverpula Lorijusom Karijusom, kojem su karijeru beležili nestvarni kiksevi.

Leotu je očigledno privuklo nešto drugo pa je sada u velikoj ljubavi sa golmanom koji je ostao bez kliuba nakon što ga je Njukasl otpustio.

Dileta je prošle godine bila u centru pažnje i zbog blama kada je u emisiji pala a tom prilikom su joj i sevnule gaćice.

To ipak nije smetalo mnogim muškarcima da uživaju u njenim atraktivnim fotografijama pa je id alje jedna od najomiljenijih žena iz sveta fudbala.

BONUS VIDEO Grobai vređaju Snežu Borjan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar