Ivana Knoll Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Nije joj ovo trebalo.

Pored velikih fudbalskih zvezda jedna od glavnih atrakcija Mundijala u Kataru je i hrvatska starleta Ivana Knol koja je svojim oblačenjem i izgledom privukla mnogo pažnje.

Izuzetno provokativna odeća suprotna pravilima zemlje domaćina u bojama hrvatske zastave su je učinile globalno popularnom.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, uspela je i žestoko da se izblamira.

Ona je pokušala da na engleskom prognozira ishod meča između Argentine i Hrvatske, ali je njen govor bio prilično problematičan.

Ivana Knol otkrila je svoju prognozu tog meča, prilično nespretno na engleskom jeziku, a onda je podsetila kako je tim njene zemlje pobedio Argentince na Mundijalu 2018. u Rusiji, ništa manje vešto izgovarajući reči u svojoj verziji stranog jezika.

Mnogi je nisu razumeli, a brojni Hrvati su je isprozivali na društvenim mrežama i čak izgovorili da ih je sada sramota jer su iste nacionalnosti kao ona.

„Sramota me je što sam iz Hrvatske“, „Tako je kada se preskaču časovi“, „Može li neko da prevede?“, komentarišu na TikToku. Osim Ivane Knol zvezda videa je i momak koji je tokom intervjua napravio selfi sa poznatom navijčicom kao i muškarac koji je poručio: „I ja sam iz Hrvatske“.

@futbolecua #ivana #knoll #ivanaknoll #noviadelmundial #noviadelmundial2022 #qatar2022 #mujermundial #croacia🇭🇷 #croatia #viralllllll #videoviral ♬ Pra pra pra - Deavele Santos