Foto: EPA-EFE/SAVVIDES PRESS/ PETER POWELL, wanda_nara /Instagram,

I dalje haos oko kontroverznog bračnog para.

Jedan od najpoznatijih parova u svetu fudbala, Mauro Ikardi i njegova žena Vanda nedavno su odlučili da se posle brojnih skandala razvedu, ali njihova veza i dalje ostavlja posledice.

U centru skandala iz 2019. godine su se našli asovi hrvtaskog fudbala Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

PROČITAJTE JOŠ

Ivan Perišić se nije pojavio, iako je pozvan kao svedok, na sudskom postupku u kojem Mauro Ikardi, njegov bivši saigrač iz Intera, tuži Fabricija Koronu. Reč je o novinaru koji je 2019. godine napisao da je Ikardijeva supruga i menadžerka Vanda Nara bila ljubavnica Marčela Brozovića, zatim Ikardijeva i Perišićeva saigračica.

Gazeta delo Sport piše da je sudija zbog toga kaznio Perišića sa 500 evra, bez obzira što nije mogao da dođe na ročište jer je njegov Totenhem istog dana igrao utakmicu Lige šampiona. Pored toga, naložila je da ga policija dovede na sledeće ročište 25. januara. Što je još važnije, na ročište se nije pojavio ni tužilac Ikardi, koji nije prijavio novu adresu u sudu otkako je prešao u turski klub Galatasaraj.

Zbog toga je sudija odlučio da se njegov eventualni nedolazak na sledeće ročište smatra odustajanjem od tužbe. Na poslednjem majskom ročištu svedočio je Marčelo Brozović.

„Sve je laž. Nikada nisam bio u vezi sa gospođom Vandom. Nisam imao ni njen broj“, rekao je Brozović na suđenju, prenose italijanski mediji.

Osim što je negirao bilo kakvu povezanost sa Vandom Narom, dodao je da nikada nije imao problema sa Ikardijem, niti su se svađali ili svađali.

„Ceo svet je znao za tu vest. Imao sam problema sa suprugom i porodicom“, rekao je Brozović i naglasio da ga niko nije kontaktirao pre objavljivanja teksta.

Novinar Korona je rekao da je „u fudbalskim krugovima poznata priča o ljubavnoj vezi Brozovića i Vande” i dodao da su je „svi znali”. Italijanski mediji prenose da je Korona, dok je ustajao sa optuženičke klupe, prišao Brozoviću i izvinio mu se rekavši: „Žao mi je”. Vanda je takođe demantovala ovu priču pre mesec dana:

„Nikad nisam bio u vezi sa Brozovićem. Niko ne razume odakle ta lažna priča. Nikada nisam imao broj telefona Marsela Brozovića, nismo se ni družili. Ova priča nam je napravila mnogo problema. Moju decu su maltretirali u školi , stvoreni su problemi mojoj ženi i meni, koji sam njegov agent. Ništa u toj priči nije bilo tačno.“

BONUS VIDEO  Navijači Zvezde na gostovanju Trabzonu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar