Zabavno-takmičarski šou program Survivor se bliži kraju, a u večerašnjoj epizodi je došlo do velikih promena.

Naime, plavo pleme je pobedilo u igri, te su oni crvene poslali na plemenski savet gde je Vojislav Vrećo izglasan za osobu koja odlazi u duel.

PROČITAJTE JOŠ:

Ognjen Dimić je osvojio oglicu ličnog imunitet, te je morao da izabere ime osobe koja sa Vojislavom odlazi u duel, a on se izjasnio da to bude Stefan Arsić.

Foto: Printskrin TV Nova

Stefan i Vojislav su se našli na poligonu za eliminacionu igru, a pravila igre su bila da na konstrukciji koja je ispred njih spuštaju loptice, u jednom trenutku će morati da spuštaju tri loptice i nađu način da postignu da ih uhvate na kraju konstrukcije.

Foto: Printskrin TV Nova

U ovoj igri je za nijansu bio bolji Stefan Arsić, što znači da se on vraća u plemena, dok se Vojislav Vrećo seli u vilu plemenskog veća.

Foto: Printskrin TV Nova

„Bože moj, desilo se šta se desilo, nije ova odluka bila vruće glave, odlučio sam svesno da im kažem da glasaju za mene“, rekao je Vojislav Vrećo voditelju, a onda se obratio svom plemenu.

Foto: Printskrin TV Nova

„Sve vas volim, nadam se da ćete pobeđivati, želim da ćujem da je sledeća nagrada za Voju. Zabavljajte se do kraja, ostalo je još malo do kraja, igrajte se, pa neka pobedi najbolji“, rekao je Vojislav.

Vojislav Vrećo Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Mitar Pešić napušta igra i postaje prvi član plemenskog veća: Evo šta se desilo u eliminacionom duelu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare