VIDEO Andrija ne odustaje: Ubeđuje Aleksandu da sluša njegov novi vic

Showbiz 03. avg. 202118:28 > 18:29
Podeli:
Foto:Nova S

Andrija Milošević i njegova izabranica glumica Aleksandra Tomić su zajedno na odmoru. Dok letuju glumac ne odustaje od želje da "ubedi" svoju devojku da sasluša njegov novi "glupi" vic. Njihovo letovanje se pretvorilo u nikad zabavniji mini serijal "Pričam ti vic, da te ubedim da je zabavan."

PROČITAJTE JOŠ

Aleksandra Tomić pokušava da se odmori na letovanju, dok Andrija ne odustaje da privoli Đeđu da sasluša njegovu novu „foru“.

Ona kao i obično, „nezainteresovana“ izignoriše njegove nove doskočice. Ali ovaj post ima novi naziv sa njegovog Instagrama: „Treba biti uporan“.

Andrija započinje svoju priču : „Slušaj bre, slušaj samo da ti ispričam vic“. Dok Aleksandra na ležaljci u kupaćem kostimu pokušava da odmara i ispijajući kafu na plaži.

Aleksandra ga pita „nervozno“: Vic?

Andrija odgovara kroz osmeh: „Ne, nego Bibliju, da ti se sada ispovedim. Dve sove na drvetu sede, ionako u mraku ćute i gledaju. U jednom trenutku ova jedna uradi: Huu, huu, ova druuga u je*ote šta vičeš prepade me!“

Andrija na kraju vica se zacenio od smeha.  Aleksandra se ubacuje pitanjem : Je l to stvarno vic?

On je nastavio da se smeje. Iako ni ovog puta nije uspeo da pridobije njenu zainteresovanost za novi vic, pratioci ne prestaju da iščekuju nove.

Njihovi snimci sa letovanja su već postali mini serijal koji ne prate samo njihovi pratioci već i kolege, što se po komentarima videti.

Jedan od njih je bio i od glumca Viktora Savića : „Djeka rulez“,

Andrej Maričić je napisao : „Opasno si blizu da dobiješ po tamburi“.

Njihovi klipovi su jedan sjajan vid komičnih situacija u partnerskom odnosu koji se na jedan simpatičan način prikazuju kroz njihove klipove i šaljive opaske Aleksandrine i Andrijine pokušaje da bude duhovit u svakom trenutku koji provode zajedno.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar