Foto: Igor Živković

Oglasila se nakon jučerašnjih vesti.

Transrodna srpska pevačica Elektra Elite proglašena je od strane švajcarskih medija napopularnijom i najpoznatijom prostitutkom.

PROČITAJTE JOŠ

List „20 Minuten“ posvetio je čak naslovnu stranu i poduzi tekst o popularnoj transrodnoj srpskoj pevačici, koja se u Švajcarskoj otvoreno i legalno bavi najstarijim zanatom.

Ona se sada oglasila i ponosno reagovala na ovu vest.

„Ovo je neverovatno, pozivi i poruke stižu sa svih strana. Ja znam da je narodu moj život zanimljiv, ali da će u Švici biti tolika senzacija, to nisam verovala. Ja sam samo iskrena i kažem kako jeste, pa sam tako i sa vašim kolegama iz Švajcarske razgovarala o svemu“, poručila je Elektra.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Podsetimo, pomenuti list je kontaktrao Elektru i uradili priču sa njom, a najveću pažnju izazvalo je njeno primarno zanimanje, odnosno prostitucija.

Kako se navodi u tekstu osim što zarađuje više hiljada evra nedeljno, Elektra je proglašena i kao najglasniji borac za prava ugroženih manjina.

Poznati su mnogi detalji koje je Elektra iznosila u javnost: od svoje cene do različitih klijenata. Njena priča danas je u Švajcarskoj tema o kojoj se konstantno govori.

Zanimljivo je i da je Elektra dobila novi nadimak „Kraljica trotorara“.

BONUS VIDEO: Elektra Elite intervju 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare