Marija Šerifović Foto Zvezde Granda

Otkrila šta misli o čitavoj situaciji.

Nedavno je Nada Vukadiović, majka takmičara „Zvezda Granda“ Dušana Vukadinovića, iznela niz optužbi na račun članice žirija i Dušanove mentorke Snežane Đurišić.

PROČITAJTE JOŠ:

Između ostalog je tvrdila da je Snežana, navodno, tražila novac kako bi osigurala njenom sinu prolazak u naredni krug popularnog takmičenja, a skandalozne tvrdnje takmičar i njegova majka izneli su nakon što je on ispao u baražu.

Ipak, sve ovo nisu argumentovali nikakvim dokazima, a brojne javne ličnosti stale su na Snežaninu stranu. Sada se oglasila i još jedna članica žirija „Zvezda Granda“, Marija Šerifović.

„U prethodnih sedam dana traje cirkus po medijima, ja se namerno nisam oglašavala čak i ona jedna moja izjava koja se dogodila nija bila zvanična. Ne osećam nikakvu potrebu da se na takav način oglašavam i komentarišem. Želela sam sama da se obratim na tu temu. Sedim u žiriju ZG punih sedam godina, u prve tri godine je bilo klasično žiriranje bez mentora. U prethodne četiri godine svi znamo da je brdo kandidata završilo kod mene. Da sumiramo važnu stvar, svi kandidati koji su kod mene ja im u startu kažem važnu stvar – kako funkcioniše mentorstvo. Nekom se viđa manje, nekom više, sve zavisi od obaveza. Mi nemamo propisane sate, vreme, niti način na koji ćemo bilo koga mentorisati. Nigde ne postoji, kao u Srbiji, da osoba koja želi da se takmiči na tacni dobije mentora koji je u tom trenutku najpopularniji, najbolji. Ima slobodu da šalje poruke, ćaska, da se druži… To nigde u svetu nije normalno. Što se ove situacije tiče, ja se ne sećam, al’ smatram da nisam dala svoj glas tom kandidatu i to je početak i kraj svega. Pročitala sam poruku koju je pisao Snežani gde je rekao da je genije za Milija i mene, a ovo što je stavljeno na leđa Snežani Đurišić mislim da je fuj, da je bljak, mislim da je odvratno i da sve osobe koje su u tome učestvovale, a ima ih dosta, da zaista hitno počnu da neguju svoje mentalno zdravlje. Da je žena od koliko godina klekla na pod i da nekome traži pare, pare, pare to je užas. Svaki kvadratni metar studija je kamerama pokriven, ta stvar ne postoji niti se dogodila, komunikacija jeste. O tome će se svakako pričati na sudu“, rekla je Marija na svom kanalu na „Jutjubu“.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović: „Dobar vam dan“ za kraj godine

Komentari

Svi komentari (0)