Foto: EPA/SERGEI ILNITSKY

Popularna glumica posvetila se renoviranju nekretnine koju je kupila pre 25 godina.

Pamela Anderson rešila je da napravi drastičnu promenu, pa je započela novi život i to daleko od gužve Los Anđelesa.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, bez obzira na ovu promenu, i dalje se ne odriče javnog života.

Naime, ona se vratila u Kanadu, na imanje u rodnom Lejdismitu u Britanskoj Kolumbiji, koje je kupila još pre 25 godina.

U saradnji sa jednom televizijom, Pamela planira da sa javnošću podeli kako izgleda njeno novo imanje, pa onda i da prikaže proces preuređivanja. Emisija će simbolično nositi naziv „Pamelin rajski vrt“, a emitovanje počinje već u novembru. Najave emisije uveliko kruže pod opisom:

„Ostavivši svoj holivudski život iza sebe, Pamela se vratila u svoj rodni grad i spremna da se uhvati u koštac s ovim velikim preuređenjem.“

Glumica i Plejbojeva lepotica za rad na preuređivanju doma i ovoj emisiji okupila je kompletan tim ljudi, gde između ostalih, učestvuje i njena majka Karlon Anderson, ali i lokalna ekipa dizajnera i zanatlija.

Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Pamela je svoju luksuznu kuću na plaži u Malibuu u Los Anđelesu prodala u avgustu prošle godine za 11,8 milijuna dolara. Nakon što je napustila Los Anđeles jedan period je živela u Njujorku zbog angažmana na Brodveju, a onda je rešila da se vrati u svoj rodni kraj.

Anderson je ovo imanje u Lejdismitu kupila još pre 25 godina, a mali gradić koji je izabrala za svoj novi dom ima manje od 9.000 stanovnika.

Deo ekipe koja će raditi na projektu „Pamelin rajski vrt“ je, kako se navodi u najavi, i njen bivši suprug Den Hajhrust.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu