Jelena Karleuša, Katarina Grujić i Tanja Savić,
Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić/Antonio Ahel/ATAImages/Filip Krainčanić/Nova.rs

Ličnosti sa naše estradne scene su pod budnim okom javnosti, pa se svaki njihov korak pomno prati.

Svojim izjavama naše pevačice privlače dosta pažnje, a pojedine su uhvaćeni i u lažima, u želji da opravdaju neke svoje postupke.

PROČITAJTE JOŠ:

Mladenci nisu stali da daju obećanu izjavu, a novinari su sa svadbe, bukvalno, oterani. Kaća je nakon svega pokušala da se opravda tvrdnjama da je došlo do nesporazuma.

„Ja sam prvi put te naslove videla tek juče. Nisam imala dva dana telefon kod sebe. Toliko smo slavili, bilo je savršeno i bezbezve da sam imala telefon kod sebe. Kad sam videla, bilo je malo bezveze jer su novinari bili ispoštovani u svakom smislu“, rekla je ona u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Stvarno nije istina da smo mi terali novinare. Mi smo pozvali novinare da dođu ispred hotela da fotografišu poznate ličnosti, da bi imali o čemu da pišu. Mi smo imali plan i program svadbe i nismo mogli ni zbog koga da kršimo. Posle 40 minuta, posle slikanja sa gostima, trebalo je da izađemo i da se slikamo pred novinarima. Ne znam iz kog razloga, maksimalno su bili ispoštovani, ali su oni iz nekog razloga otišli“, dodala je Kaća.

Katarina Grujić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak,  njena kuma Andreana Čekić kasnije je otkrila da je Kaća ipak na svadbi čitala portale, te da se prilično iznervirala zbog napisa u medijima.

„Kad smo konačno seli za mladenački sto, kad su svi gosti došli ona se jako iznervirala, kaže: ‘Kumo, pogledaj ovo’. Iznervirala se jako, ali to je trajalo pet minuta, neće na dan svoje svadbe o tome da razmišlja. Ali naravno da te stvari ne prijaju nikome“, rekla je Andreana u „Premijeri“ i time odala svoju kumu, koja je tako uhvaćena u laži.

I pevačica Tanja Savić nedavno je pokušala da obmane javnost kada se fotografisala u venčanici napisavši da je fotografija nastala u Banjaluci.

Tanja Savić, Nikad nije kasno, emisija
Tanja Savić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Dugo se pričalo o tome da je Tanja, navodno, u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, što oni nisu želeli tada da komentarišu. Ipak, ovim svojim postupkom, pevačica je sama raspirila nagađanja o njihovoj vezi.

Ipak, ubrzo se saznalo da je Tanja u venčanici pozirala za potrebe snimanja spota, i to u okolini Beograda, a ne u Banjaluci.

Pevačica Jelena Karleuša našla se u centru skandala 7. januara ove godine kada je isplivala vest da je svog supruga, fudbalera Duška Tošića, prijavila za fizičko nasilje.

Policija je tada saslušala Duška, a Jelena je negirala da je prijavila supruga, a nije se pojavila ni na saslušanju u Tužilaštvu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

„I pored toga, dežurni zamenik javnog tužioca je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o eventualnom nasilju u porodici“, saopštilo je tužilaštvo, ali pevačica o tome nije želela da govori, iako je Tošiću čak određena zabrana prilaska, a njegov advokat Nikola Premović je negirao da je Duško bio nasilan, ali nije negirao postojanje prijave Jelene Karleuše.

„Ono što možemo reći je da naš klijent nije kriv. Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga znaju, znaju da je on porodičan čovek i ugledni sportista“, rekao je Premović za „Kurir“.

Jelena Karleuša Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Iako je pevačica pokušala da sakrije dramu koja se odigrala u njenom domu, Duško je priznao da je na Božić zaista došlo do svađe između njega i Jelene, ali da je nije udario.

Nakon ovog skandala, u julu mesecu Karleuša je na svom Instagram profilu napisala saopštenje u kojem je sa svojom publikom podelila da se razvodi od fudbalera Duška Tošića posle 14 godina braka. I nakon  saopštenja, Jelena je za medije davala neodređene izjave, te nije detaljnije komentarisla razvod.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša nastup na Roštiljiljadi u Leskovcu

Komentari

Svi komentari (0)