dnevni horoskop
Dita fon Tiz; Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Zavodljivost joj je bila urođena i nije mogla da je sakrije.

Dita fon Tiz rođena je u Mičigenu kao srednja od tri ćerke, a iz prosečne radničke porodice uspela je da dođe do samog vrha Holivuda.

Od malena je bila veliki obožavatelj „Plejboj“ časopisa, zbog kojih je postala opterećena korsetima, čipkanim vešom i halterima, a u njima je već sa 18 godina počela da nastupa u lokalnom striptiz baru.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, ona nije izvodila klasičan striptiz, već je nastupe podgila na viši nivo, a posebnu pažnju pridavala je detaljima poput rukavica i rekvizita koje je nosila.

Zanimljivo je da je zbog čestog nošenja korseta, pogotovo u tinejdžerskim danima kada joj se telo razvijalo, uspela da obim struka svede na 56 centimetara, a kada uz ovaj odevni predmet stegne stomak, obim se smanjuje za još 14 centimetara.

Njen nastup bio je mešavina baleta, striptiza, kao i nemačkog kabarea i burleske, zbog čega je imenu dodala predlog „fon“ kojim je naglašavala da je u pitanju mnogo viši nivo od onoga što se obično vezuje za pojam striptiza.

Trudila se da njena pojava zavede sve, gde god da se pojavi, a ostala upamćena po izjavi: „I put the tease back into striptease“, tačnije da vraća seksualno provociranje u striptiz.

Uspela je da dođe do naslovnice magazina koji je čitala u detinjstvu, a postala je i ljubimica Hju Hefnera. Da je talentovana za umetnost, dokaz je i nagrada za najbolju glumicu na „Beverli Hils filmskom festivalu“ za ulogu Gale u filmu „Smrt Salvadora Dalija“.

Ipak, linija donjeg veša joj je prioritet, a za svoje grudnjake koristi isključivo Swarovski kristal.

Foto: Imagespace / Zuma Press / Profimedia

Posebnu pažnju privukla je brakom sa Merilinom Mensonom, sa kojim se upoznala 2001, a četiri godine kasnije izgovorili su sudbonosno „da“.

Međutim, zajednica nije opstala zbog njegovih čestih prevara.

„Bez obzira koliko ga volim, jednostavno nisam mogla da mu oprostim prevaru“, navela je Dita.

Inače, Menson se suočio sa brojnim optužbama za silovanja i sekusalne napade, zbog čega se dve godine nije pojavljivao u javnosti.

Foto: EPA/DANIEL DEME

Dita se tada oglasila i istakla šta je razlog zbog čega je ostavila muzičara.

„Onima koji su izrazili zabrinutost za mene, poručujem da cenim vašu ljubaznost. Imajte na umu da se objavljeni detalji ne poklapaju sa mojim ličnim iskustvom tokom sedam godina koje smo proveli zajedno, inače se ne bih udala za njega u decembru 2005. Otišla sam 12 meseci kasnije zbog neverstva i zloupotrebe droga. Zlostavljanju bilo koje vrste nije bilo mesta u našoj vezi. Pozivam one koji su pretrpeli zlostavljanje da preduzmu korake kako bi se došlo do pravde i želim im da se oporave“, napisala je.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar