Aleksandra Tomić: Andrija i ja ne bismo mogli ništa jedno bez drugog VIDEO

Showbiz 26. nov. 202121:39
Podeli:

Glumica Aleksandra Tomić sinoć se prvi put pojavila u javnosti otkako je trudna. Ona je sa svojim dečkom i nevenčanim suprugom Andrijom Miloševićem došla da podrži kolege na premijeri predstave "Mačka pečena", koja se održala u Teatru na brdu.

PROČITAJTE JOŠ

Aleksandra je video razgovoru otkrila da Andrija ume da pretera sa pričanjem i izmišljanjem viceva, ali da se namerno pravi da joj to smeta i da je iritira.

„Kao što svi znate i možete da vidite na njegovom Instagram profilu – teško (smeh). Ali, navikla sam. Naravno da mi budu zanimljivi, samo što se ja pravim da nisu“, rekla je Aleksandra.

Ona je istakla da joj je mnogo bitna Andrijina podrška i da je ima u svakom trenutku. Otkrila je i da odlično funkcionišu u poslu, bez obzira na to što godinama žive zajedno.

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Mi smo zajedno ušli u ovi čitavu priču sa pozorištem i jedno bez drugog ne bismo mogli na ovaj način sve to da iznesemo. Poslovno se vrlo dobro uklapamo. Nevezano za naš privatni odnos, mi super funkcionišemo poslovno tako da mi mnogo znači njegova podrška“, kazala je glumica.

Aleksandra Tomić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ceo razgovor sa Aleksandrom Tomić pogledajte na početku teksta u video prilogu.

BONUS VIDEO: Branka Katić: Svaki posao donosi neku novu tremu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar