Najveći gubitnik
Foto: TV Nova

Prošla je još jedna nedelja, a takmičari „Najvećeg gubitnika“ su se još malo približili svom cilju.

Ova nedelja bila je veoma turbulentna, a jedan učesnik napustio je takmičenje. Bilo je puno suza, smeha i teških izazova koje su takmičari uspeli da savladaju.

Veliki svetski TV format „Najveći gubitnik“ je počeo sa emitovanjem na TV Nova od 23. oktobra ove godine, a emituje se od svakog ponedeljka do četvrtka u terminu od 20:30 časova.

U prvoj epizodi ove nedelje je takmičenje napustio Nenad Paković. Naime, plavi tim se skupio u posebnu prostoriju kako bi glasao između Nenada i Đorđa. Voditeljka Danijela Buzurović je takmičarima saopštila odluku produkcije. Prvenstveno se obratila Nenadu i saopštila mu da se nije hranio po propisima kao i da produkcije ne želi da šaljem takvu poruku gledaocima.

PROČITAJTE JOŠ:

Lekarski tim i produkcija su doneli odluku da će on zbog zdravstvenih razloga napustiti šou-program.

„Hvala produkciji na brizi o mom zdravlju, hvala Josipu kao kapitenu tima što smo se skapirali od prvog dana. Klini bih poručio da kao neko ko ima godine moje dece malo otvori oči i dozove se pameti, a mom bratu Đorđu želim sve najbolje u životu. Sa ženskim delom tima nisam imao komunikaciju, sa svakom sam pričao po nekih šest minuta i to je to. Želim im sreću u životu. Danijela hvala i tebi“, rekao je Nenad.

nova

Takmičari su pred sobom imali jedan od težih izazova.

„Dobro došli u pakao, ova nedelja će za jednog takmičara iz plavog i crvenog tima biti pakao. Danas se borite da ne budete poslednji. Nagrada će biti to što neće morati da se takmiči, imaćemo pet nivoa“, saopštila je voditeljka Danijela Buzurović, a takmičari su se na samom početku preznojavali i isčekivali da vide šta je u pitanju.

„Danas testirate svoje granice“, saopštila je Maša svom timu.

„Dajte sve od sebe“, rekao je Stefan svom timu.

Stefan Nevistić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Oni su prvo imali zadatak da u roku od tri minuta što više puta prebace lopte preko ramena, a onda je usledio izazov gde su morali da drže ispružene ruke u kojima je mali teg. Bojan iz plavog tima i Jeca iz crvenog tima su odneli pobedu u ovom teškom izazovu, a voditeljka Danijela Buzurović je ostalim takmičarima saopštila da se za njih „pakao“ nastavlja.

Tokom druge ovonedeljne epizode za takmičare je upriličeno jedno iznenađenje. Naime, pevač Aleksa Perović ušao u kuću „Najvećeg gubitnika“. On im je odmah pružio podršku i sa njim zajedno seo za sto.

„Ja sam tokom pripreme za Survivor izgubio 30 kilograma, pokrenulo me je to takmičenje i mnogo mi je značilo u životu. Bio sam tamo sedam dana, ali bilo mi je prelepo i nastavio sam da živim taj život nakon povratka u Beograd. Prava borba kreće kada se sve ovo završi“, ispričao je pevač.

Aleksa Perović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Jeca mu je ispričala kako izgleda jedan njihov dan, dok su ostali takmičari dobacivali, te je nastala šaljiva situacija. Nakon priče sa Aleksom Perovićem, takmičari su započeli treninge sa svojim trenerima.

Pred takmičarima je ponovo bio težak izazov. Oni su imali zadatak da se za tri minuta što više puta popnu i spuste na stepenik ispred njih, a pobedu je odnela Ivana iz plavog tima, dok je iz crvenog tima pobedu odnela Dijana. Naredni zadatak je bio da takmičari crvenog tima iznad svoje glave drže gumenu loptu, a pobedu je odnela Jelena. Iz plavog tima, pobednik u ovom izazovu je bio Klina. Andrijana i Dika nisu odnele pobedu ni u jednom izazovu, tako da će se na merenju uzeti u obzir samo procenti telesne težine koje izgube, a samo od njih zavisi koji tim će završiti na eliminaciji.

„Dika iz plavog tima, ima super moć da spasi svoj tim“, rekla je Maša Kuprešanin, koja vodi plavi tim. Pohvalila ju je za dobre treninge i poželela joj puno uspeha u narednom izazovu.

Stefan, koji vodi crveni tim, je rekao da Andrijana nema supermoć, ni najgoreg partnera, on smatra da je Andrijana u fazi jedan, gde daje sve od sebe, te da veruje da će nastaviti da pomera granice.

Takmičarke su rekle da imaju pritisak, ali i podršku svog tima, te da će učiniti sve od sebe da pobede, odnosno, da izgube najviše kilograma i kalorija. Izazov je bio „ludački“. Učesnici su morali da se penju uz gomilu peska, prenose tegove i skidaju alke. Nagrada ovog teškog izazova bila je velnes dan za ceo tim – uz masaže i sve što ide uz relaksaciju. Klina iz plavog tima je izveo akrobaciju, skotrljao se s vrha, imao je bol u leđima ali je ispunio deo zadatka.

Foto:Nova

„Malo sam preterao, zavrtelo mi se u glavi od bolova“, rekao je on, a potom primio injekciju.

Plavi tim je pobedio i osvojio nagradu. Nakon što je plavi tim osvojio pobedu u teškom izazovu, opustili su se u spa centru, uz masažu i detoks, a dobili su i porciju zdrave hrane koja im je učinila dan lepšim. Nakon toga, oba tima su imali prilike da uživaju na terenu i igraju američki fudbal, ili ragbi, bez Maše i Stefana, svojih trenera, radi zabave i naravno – dodatnog gubljenja kilograma, zbog čega su i učesnici emisije „Najveći gubitnik“.

Andrija, Jelena i Nikola nemaju dobar odnos – ispostavilo se kroz razgovor sa učesnicima plavog tima.

„Mislim da nije shvatila svoju ulogu, ne trudi se, nema dodatne treninge, prva izlazi iz teretane, nema osećaj timskog igrača“, komentarisali su momci u plavom timu. Đorđe iz plavog tima je rekao da je ljut na Diku.

„Dika se nije zalagala, ni na poslednjem treningu, ni na izazovu“, rekao je on.

Nakon ovonedeljnog merenja vaga je pokazala da plavi tim ide na glasanje, a učesnici će u ponedeljak morati da biraju između Jece i Đorđa. Učesnike plavog tima je ova informacija pogodila, a mnogi su naveli da je to najgora moguća kombinacija.

„Dijana se oseća jadno jer ako Jeca ode, otišla je zbog nje, nije uspela da pobedi Andrijanu“, rekao je Klina.

„Ovo mi je najgora pobeda u životu, najgora moguću kombinacija“, rekla je Andrijana.

„Šta bude biće, najgora moguća stvar se desila, da biraš između najboljeg druga i srca. Gore nije moglo. Raspadam se i ne znam šta da slušam, da li da gubim obraz ili slušam srce. Đorđe mi je dobar prijatelj, a sa Jecom u budućnosti planiram možda nešto više“, plakao je Klina.

BONUS VIDEO: Evo ko su nominovani takmičari plavog tima u „Najvećem gubitniku“