Foto:prtintscreen/youtube/mike Skvortsov Real State TV

Ogroman krokodil dug četiri metra čak četiri puta za nedelju dana došao je do obale poznatog odmarališta u Meksiku. Pol Purdi i njegova verenica Kerolin Moris imali su (ne)priliku da se sa ovim krokodilom suoče oči u oči.

Pol, bivši vatrogasac, rekao je njegovo uživanje na plaži prekinuo zvuk pištaljke spasioca, koji je pokušavao da upozori ljude na opasnost dok je krokodil plivao blizu obale.

„Bilo je zastrašujuće, kao scena iz filma. Ljudi su se bezbrižno kupali u moru. A onda su počeli da vrište i beže iz vode, zavladala je panika“ rekao je Purdi, piše Dejli Mejl.

Na snimcima koji su kasnije objavljeni vidi se kako turisti sa plaže gladju u dugi odraz krokodila koji je bio uočljiv u vodi.

Inače, ovo nije prvi put da je krokodil uočen u blizini ove obale. Prethodno se pojavljivao čak tri puta.

Pročitajte još:

„Trebalo je da zatvore plažu. Umesto toga rečeno nam je da možemo da se kupamo na vlastitu odgovornost. To nije normalno“, rekao je Purdi.

U regionu u kojem se nalazi hotel nije neuobičajeno videti krokodile, koji mogu narasti i do sedam metara.

To je posledica ogromnih nevremena usled kojih su krokodil pobegli iz obližnjih prirodnih rezervata.

Prošle godine, tinejdžerku iz SAD Hana Humel dok je plivala napao je krokodil u drugom odmaralištu u blizini. Na sreću, ona je preživela ovaj napad.

U drugom incidentu koji se dogodio 2021. godine jedna Britanka je spasila svoju sestru bliznakinju od krokodila. Melisa Lori pretrpela je užasne povrede nakon što ju krokodil odvukao pod vodu. Njena bliznakinja Džordžija počela je da udara životinju po njušci, na taj način je zbunila i time spasila život svoje sestre.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar