The University of South Carolina Foto:Shutterstock/Ken Wolter

Student druge godine je upucan i ubijen kada je u subotu rano ujutro pokušao da uđe u pogrešnu kuću u naselju blizu Univerziteta Južna Karolina.

Policajci Kolumbije pronašli su mrtvog Nikolasa Entonija Donofrija (20) na prednjem tremu kuće van kampusa nakon što su primili poziv o prijavi provale u kuću, navodi se u saopštenju za štampu.

Policija je saopštila da je Donofrio, rodom iz Konektikata, živeo u istoj ulici u kojoj je i kuća u koju je ušao u subotu rano ujutru, a koja se nalazi u blizini glavnog kampusa univerziteta.

„Preliminarne informacije pokazuju da je Donofrio, koji je živeo u ulici Sout Holi, pokušao da uđe u pogrešnu kuću kada je smrtno pogođen“, navodi se u saopštenju.

Policajci su pozvani u kuću oko 2 sata ujutru zbog provale, ali je drugi poziv izvestio da je pucano pre nego što je policija stigla.

PROČITAJTE JOŠ:

Mrtvozornik okruga Ričlend identifikovao je Donofrija, koji je zadobio ranu od vatrenog oružja u gornji deo tela.

Prvi dan nastave na Univerzitetu Južne Karoline za jesenji semestar počeo je prošlog četvrtka.

„Naš tim za studentska pitanja pruža resurse i podršku onima koji bi mogli biti pogođeni ovom tragedijom i podsećamo sve naše studente da im je pomoć uvek dostupna“, navodi se u saopštenju univerziteta.

Policija nije otkrila ko je pucao u Donofrija, niti da li je u ovom slučaju podignuta ikakva optužnica ali navode da istraga i dalje traje.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar