Foto: Shutterstock

Jedanaestogodišnja devojčica stradala je na odmoru u Turskoj pred porodicom nakon horor nesreće na džet skiju.

Iagmur Koseoglu je uživala u vožnji sa svojim ocem kada je drugo vozilo izgubilo kontrolu i uletelo u nju. Devojčica je poginula u udaru dok su njeni rođaci gledali kako se tragedija odvija. Nakon sudara je hitno prevezena u bolnicu, ali ništa nije moglo da se učini da joj se spasi život.

Nesreća se dogodila na plaži Sarimsakli u Ajvaliku prošle nedelje. Poginula je kada je drugi džet ski, kojim je navodno upravljao tinejdžer, udario u njih velikom brzinom. Njen tata Okan rekao je lokalnim medijima da je njegova ćerka bila uzbuđena što će isprobati popularnu vodenu aktivnost tokom njihovog putovanja. Istraga o njenoj smrti je još u toku.

PROČITAJTE JOŠ:

Devojčica je sanjala da postane pop zvezda, rekao je njen slomljeni ujak. Porodica iz Vud Grina u Londonu bila je na jednonedeljnom odmoru tokom školskog raspusta. Mehmet Goren (39) odao je počast „lepoj“ Iagnmur, rekavši da je „uvek bila nasmejana“ i da je imala velike snove.

U maju je jedan muškarac poginuo u još jednoj nesreći sa džet skijem pred užasnutim posetiocima plaže na plaži Vorting, u blizini Goring-baj-Sija. Rečeno je da je 26-godišnjak doživeo nesreću sa džet skijem, a svedoci su rekli da su videli kako se čamac prevrnuo. Uprkos svim naporima lekara nakon što su hitno prebačeni u bolnicu, muškarac je ubrzo preminuo.

Obalska straža je saopštila da je muškarac preminuo nakon što se „odvojio od džet-skija“ i da su reagovali zajedno sa helikopterom hitne pomoći.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar