Foto: Sigurnosne kamere

Šokantan snimak zabeležen je u jednom južnoafričkom supermarketu kada je bebu zgrabio stranac nakon što je njena majka okrenula leđa na samo deset sekundi dok je birala hranu.

Majka dvoje dece Danijela Vulf smestila je svoju ćerku u dečje sedište svojih kolica za kupovinu dok je birala artikle iz frižidera za rashlađeno meso u jednoj lokalnoj prodavnici u gradu Albertonu, blizu Johanesburga.

Ali dok je okrenula leđa da otvori staklena vrata i sagnula se da pokupi meso, muškarac koji je radio u ovoj prodavnici je mirno prišao i oteo njenu bebu iz kolica za kupovinu.

Snimak koji je zabeležen na sigurnosnim kamerama pokazuje pomoćnika u klanici kako vadi bebu iz kolica i odlazi sa detetom u naručju. Zatim se vidi majka deteta koja se okreće kako bi stavila hranu u kolica, ali je užasnuta što nije pronašla svoju osmomesečnu ćerku.

Vulf zatim počinje da viče, brzo se okreće i vidi da je njena ćerka u naručju jednog zaposlenog koji je pokušao da izađe iz prodavnice sa detetom. Ona je zatim je pritrčala zaposlenom i zgrabila od njega njenu bebu vičući: „Gde si je vodio? Šta si nameravao da učiniš sa njom?“

Majka deteta je zatim nazvala svog supruga Bredlija, koji je nakon što je video snimke sa sigurnosnih kamera insistirao da prijavi slučaj pokušaja otmice bebe.

Pozvana je južnoafrička policijska služba koja je nakon što su videli video uhapsila radnika ove prodavnice.

Portparol južnoafričke policije potvrdio je da je slučaj pokušaja otmice bebe pod istragom i da je prerano davati dalje komentare.

***
BONUS VIDEO: Slučaj dadilje iz Kruševca: Šta je pokazala „otmica“ deteta? 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar