Robert K., otac žrtve Ninoslava Jovanovića poznatijeg kao Malčanski berberin, koji je zbog zlostavljanja dvanaestogodišnje devojčice 2019. godine osuđen na kaznu doživotnog zatvora, oglasio se nakon vesti da je Jovanović preminuo u zatvoru.

„Sama ta vest podsetila me je na sve ono što se izdešavalo 2019. godine mojoj ćerki, na njenu otmicu, i nije mi prijatno, pravo da vam kažem“, rekao je Robert K. iz Suvog Dola kod Niša, i dodao:

„Što se tiče njegove smrti, mislim da je to zaslužio, s obzirom na to šta je uradio mojoj ćerki. Nemam šta posebno da kažem, sem da mislim da je zaslužio“.

Ninoslav Jovanović, Foto: facebook

Podsetimo, Jovanović je preminuo sinoć, nakon što mu je pozlilo u sobi u kojoj je boravio u zatvoru u Požarevcu.

„Osuđeniku N. J. pozilo je sinoć posle 22.00 sata u sobi u kojoj je bio smešten. Odmah je prebačen u Zavodski stacionar, gde mu je pružena sva medicinska pomoć i urađen EKG srca. Nakon toga, on je našim sanitetom u pratnji našeg medicinskog tehničara prevezen u Opštu bolnicu u Požarevcu na odeljenje intezivne nege. Tu je nažalost preminuo posle nekoliko sati“, rečeno je za Nova.rs.

Po zakonu su odmah obavešteni Više javno tužilaštvo u Požarevcu i policija, a u skladu sa zakonom naložena je obdukcija tela.

Žrtva Malčanskog berberina: Presrećna sam

Nakon što je ova vest stigla u Suvi Do, odakle je ova porodica, oglasila se i njegova žrtva.

„Ja sam toliko srećna, ne mogu da opišem radost. Meni je toliko drago, da se konačno ovo završilo i da je on konačno umro. Jedva sam to čekala, ne znam šta drugo da kažem i kako to da opišem“, rekla je M. K.

Jovanović je već bio osuđivan za silovanje žene i devojčice (1995), otmicu dve i silovanje jedne devojčice (2005) i opskurnih poruka ženama na svom fejsbuk profilu (2018), zbog čega je proveo u zatvoru 22 godine.

Šišao žrtve jer ga je uzbuđivalo

Podsećanja radi, Jovanović je već bio osuđivan za silovanje žene i devojčice (1995), otmicu dve i silovanje jedne devojčice (2005) i opskurnih poruka ženama na svom Fejsbuk profilu (2018), zbog čega je proveo u zatvoru 22 godine.

Bonus video: Nastavljena potraga za nestalim mladićem iz Splita

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar