Foto:Shutterstock/Wirestock Creators/Privatna arhiva

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila sinoć u kojoj su četiri osobe smrtno stradale, među kojima su roditelji i dečak od 9 godina, a čijoj se ćerkici od 3 godine još bore za život, uzrokovana je prekomernom konzumacijom alkohola i trkom automobila, nezvanično saznaje Klix.ba.

U alkoholizovanom stanju su se trkali M.P. u vozilu BMW X5 i M.D. u mercedesu kojem je izmereno 2,5 promila alkohola u krvi. Smrtno je stradao hercegovački biznismen Mate P. koji je upravljao BMW-om, a koji se tom prilikom s prijateljem vraćao s jednog krštenja.

Koliko su brzo vozili, najbolje pokazuje prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno devastirani i nad njima će se vršiti vještačenje danima u cilju rasvjetljavanja stravične nesreće.

POGLEDAJTE JOŠ:

Oni su se utrkivali iz smera Mostara prema Čapljini i u mestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala usmrtili gotovo čitavu porodicu koja je putovala iz suprotnog smera.

Uviđaj koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, pod rukovodstvom dežurnog tužitelja, trajao je više od pet sati, saobraćaj je bio zaustavljen.

Tela nastradalih su prevezena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg te će se po nalogu tužilaštva raditi obdukcija, dok su sva vozila prevezena u krug MUP-a HNK u Mostaru te će se nad njima provesti detaljno veštačenje u cilju rasvetljavanja slučaja i okolnosti pod kojim se dogodila stravična nesreća koja je Hercegovinu zavila u crno.

U nesreći je stradala porodica Krstić – majka, otac i sin, dok je devetogodišnja ćerka hitno prebačena u bolnicu gde joj se lekari bore za život.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare