Foto: - / Xinhua News / Profimedia

Trogodišnja devojčica koja je teško povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Mostara nalazi se u životnoj opasnosti. U nesreći koja se dogodila kasno sinoć poginule su četiri osobe, uključujući i devojčicine roditelje i brata (9), a još tri osobe su zadobile teške povrede.

Devojčica se trenutno nalazi se u mostarskoj bolnici na Odeljenju za anesteziju, reanimaciju i intenzivno lečenje.

„Devojčica rođena 2019. godine je hospitalizovana na Odelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno lečenje. Zadobila je teške telesne povrede koje su u ovom trenutku opasne po život“, rečeno je iz Univerzitetske kliničke bolnice (UKB) Mostar.

U ovoj bolnici se nalazi i povređena muška osoba L.M. (35) koji se nalazi na odeljenju za neurohirurgiju. Kako je rečeno za Avaz, zadobio je teške telesne povrede koje u ovom trenutku nisu opasne po život.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć na magistralnom putu M-17 u mestu Buna – Zaton južno od Mostara.

Pročitajte još:

Kako je potvrđeno za Avaz, smrtno su stradali B. K. (35), M. K.(34) i R. K. (9) koji su se nalazili u automobilu Renault Scenic, te M. P. (46) iz automobila BMW X5.

Nažalost, stradali iz vozila marke reno su članovi porodice, a radi se o mužu, ženi i detetu.

Teške telesne povrede su zadobile osobe i iz druga dva automobila, takođe, marke BMW i Mercedes.

Okolnosti ove užasne nesreće se i dalje utvrđuju. Naložene su sve neophodne mere i radnje.

Uviđaj koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, a kojim je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljka, trajao je više od pet sati, a više informacija biće poznato kasnije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar