Foto: Privatna arhiva

Žena je nožem izbola porodičnog prijatelja nakon što je pokušao da je smiri kada je udarila majku glavom tokom svađe u pijanom stanju.

Rebeka Pres je optužena da je 17. jula prošle godine zarila nož od 7,5 cm u grudi Ričarda Marka Eša dok je pokušavao da smiri tenzije između nje i njene majke Mišel Pres.

Rebeka se svađala sa majkom, a onda je Ešu zarila nož blizu srca, da bi kasnije rekla svojoj mami: „Ubola sam ti najboljeg prijatelja“.

Na sudu u Kardifu je navedeno da se incident dogodio u kući u Nju Tredegaru u Kerfiliju, a Eš je platio cenu svojim životom jer je pokušao da pomogne. Tužilac Džonatan Ris KC rekao je da je Pres provela dan pijući u bašti svoje majke sa Ešom i drugim komšijama.

Foto: Privatna arhiva

Ali pobesnela je nekoliko sati kasnije kada se vratila iz paba i udarila sopstvenu mamu glavom tokom porodične svađe u Nju Tredegaru u Gventu.

„Rebeka Pres je uzela nož i ubola Ričarda Marka Eša, tik iznad njegovog srca. Eš, poznat kao Mark, bio je nenaoružan. Sečivo celom dužinom – do drške – zarila mu je u grudi, otprilike 7,5 cm, i probila luk aorte iznad njegovog srca. Eš je brzo izgubio krv zbog te povrede luka aorte, što je dovelo do njegovog srčanog zastoja i smrti“, naveo je tužilac.

PROČITAJTE JOŠ:

Ris je naveo da je Rebeka „postajala sve više frustrirana“ dok je slala niz poruka svom bratu Gavinu Presu u pokušaju da sazna gde se nalazi njen bivši dečko Alen.

Ona je sa lica mesta pobegla i sakrila se u obližnje žbunje, pre nego što je policija stigla na adresu samo četiri minuta kasnije.

Policajci su zatekli njenog brata Gevina kako stoji u dnevnoj sobi ‘bledo i u šoku’ dok pokazuje na Eša koji leži na podu u kuhinji.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar