Foto: Privatna arhiva

Pojavile su se srceparajuće fotografije 16-godišnje majke i njenog šestomesečnog sina koji su bili među šestoro ubijenih u kući u centralnoj Kaliforniji u, kako je policija opisala, "strašnom masakru".

Vlasti tragaju za najmanje dvojicom osumnjičenih za, kako se čini, ubistva povezana sa bandom, rekli su šerifovi zvaničnici.

Policija je odgovorila oko 3:30 ujutro na izveštaje o više hitaca ispaljenih na kuću u Gošenu, istočno od Visalije, saopštila je kancelarija šerifa okruga Tulare.

Policija je pronašla dve žrtve mrtve na ulici i treću osobu koja je smrtno stradala na vratima rezidencije, rekao je Boudreauk.

U kući su pronađene još tri žrtve, uključujući čoveka koji je još uvek bio živ, ali je kasnije preminuo u bolnici, rekao je on.

Foto: Privatna arhiva

Dve osobe su preživele skrivajući se u prikolici na imanju.

„Mogli su da vide dva muškarca kako se ušunjaju na imanje… ali dok su se uključili, bilo je prekasno da bilo šta urade“, rekao je šerif.

PROČITAJTE JOŠ:

„Detektivi veruju da postoje najmanje dva osumnjičena. Čini se da je ova porodica bila meta i da su umešana udruženja bandi, kao i potencijalne istrage o drogama. Mislim da je to posebno povezano sa kartelom. Nivo nasilja… ovo nije bio vaš neuobičajeni član niže klase“, objasnio je Boudreauk.

Dve žrtve, mlada majka i njeno dete, upucani su u glavu, rekao je šerif.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar