Foto: Facebook, Shutterstock, MUP

Atraktivna policajka Rejsvindr Agali (47) izbačena je iz službe nakon što je u njenom domu pronađena farma kanabisa, ali i velika količina raznih vrsta droga.

Agali je radila u policiji skoro 20 godina pre hapšenja. Do otkrića da se lepa policajka bavi nezakonitim radnjama došlo je nakon masovne kontrole plavih službenika u Engleskoj i Velsu koje je rezultiralo hapšenjem više od hiljadu njih.

Zajedno sa njom je uhapšen i njen saučesnik, koji joj je navodno pomagao oko nabavke, ali nije bio umešan u prodaju.

S obzirom na to da je prilikom pretresa imanja Agaliove pronađena droga a klase. pribor za njeno „sečenje“, kao i velika količina gotovine, policajka je osim za uzgajanje i držanje, optužena i za preprodaju narkotika.

Niko ne bi poverovao da je diler

Inače, niko iz okruženja policajke nije mogao ni da nasluti čime se ona bavi.

Udata je, majka troje dece, učestvuje na takmičenjima lepote i tvrdi da je instruktorima fitnesa koja sanja o televizijskoj karijeri.

Takođe njeni prijatelji kažu kako često navodi da je tip žene koja voli svoj izgled i ponosi se njime. Interesantno je da je na jednoj društvenoj mreži svojevremno navela da obožava da stavlja ljudima lisice na ruke, piše Dejli Mejl.

Nikada više neće moći da radi u policiji

Uprkos krivičnom delu koje je evidentno počinila, lepa policajka neće morati u zatvor, ali nikada više neće moći da obuče policijsku uniformu.

Pročitajte još:

Do ovakve „presude“ je došlo nakon što se javnost pobunila zbog toga što se policajci koji imaju krivične presude ili su osumnjičene zbog veza sa organizovanim kriminalom „prelako” vraćaju u službu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar