Silovanje ilustracija Foto:Shutterstock

Singapur potresa jedan od najgnusnijih zločina ikada. Četvorica prijatelja koje je spojila bolesna fantazija godinama su drogirali svoje žene, međusobno ih silovali i sve to snimali.

Oni se zbog ovih zločina uopšte nisu kajali, a čak su i jedni drugima čestitali zbog toga što su „priredili dobar šou“.

Jednu od žrtava su silovali nekoliko puta u periodu od najmanje sedam godina i to dok je bila bez svesti, piše Dejli Mejl.

Tokom silovanja su joj uvek bile vezane oči, a vezivao ih je upravo njen muž koji ju je i drogirao.

Ilustracija: Shutterstock

Isto su radili i ostali „učesnici“ sa svojim ženama. Nakon nekog perioda njihovoj „družini“ je želeo da se pridruži još jedan muškarac, o kom je poznato sam da se zove na slovo J. On se oženio 2008. i sa ženom ima četvoro dece. J je i ranije ranije pokušavao da natera svoju ženu da gleda pornografske video snimke kako bi video da li bi bila za trojku.

Njegova supruga je izjavila da je definitivno protiv te ideje. Nakon ovoga, J je navodno smislio plan da da sedativ svojoj ženu kako bi drugi muškarci stupili u odnos sa njom.

Tada su se složili da svi koriste sedativ na svojim ženama kako bi dozvolili drugim muškarcima da ih siluju.

Istraživali koji lek najbolje omamljuje

Nakon sprovođenja istraživanja, odlučili su se za lek za koji su shvatili da može dovesti osobu u nesvest.

Koristeći drogu koju je nabavio od J, K je stavio u alkohol svoje žene negde pre 2012. godine.

Foto: Shutterstock

Stavio je povez preko očiju svojoj ženi nakon što je izgubila svest i rekao J da dođe. J je zatim silovao K-ovu ženu dok je K to gledao i fotografisao. Potom su ponovili ovaj čin 2012. godine.

U februaru 2013, J-ova supruga je primetila da se oseća bolesno i J je iskoristio ovu priliku da joj da lek pre nego što je dozvolio K da je siluje.

Sve snimali

Zatim je postavio kameru u svojoj spavaćoj sobi kako bi uživo emitovao gole slike svoje žene. Ubrzo su kamere obavili i ostali.

Nakon zločina, dvojica muškaraca delili su slike seksualnog napada i silovanja i ‘nastavili da se prisećaju’ svojih (ne)dela. Razgovori između muškaraca doveli su do toga da je J-ova žena otkrila zločine u januaru 2020.

Džej je spavao kada je njegova žena pronašla video koji se puštao na njegovom telefonu, a zatim i njegov razgovor na skajpu sa K. Poruke su sadržavale njene eksplicitne slike, a starije poruke su pokazale da su muškarci menjali svoje žene za seks.

Nakon što ga je J-ova žena probudila, on je izbrisao inkriminišuće razgovore i posetio K-ov dom sa svojom ženom kako je ona to tražila. Tokom razgovora, K je rekao da je imao seks sa Džej-ovom suprugom dok je bila u nesvesti. K je takođe priznao da je onesvestio sopstvenu ženu kako bi J mogao da ima odnos sa njom.

Pročitajte još:

Međutim, sve je prekinuto kada je supruga J otkrila snimke drugih žena u telefonu svog supruga, ali na kojima se jasno vidi da se radi o prisilnom seksualnom odnosu.

Snimci i fotografije koje je policija zaplenila doveli su do identifikacije drugih koji su učestvovali u aktivnostima.

Inače, drugi muškarac iz grupe od četiri osobe, L (52) koji je bio menadžer za razvoj poslovanja i imao troje dece sa suprugom, prvo se upoznao sa K na mreži između 2010. i 2011., a zatim sa J. J je dao sedativ svoju ženu 2013. pre nego što ju je L silovao dok je J snimao. M (45) koji je bio direktor kompanije sa troje dece.

Trojica tužilaca koji su nadgledali slučajeve zatražili su zatvorsku kaznu od 19 do 23 godine i 24 udarca bičem za uhapšene muškarce.

VIDEO Vojin Radovanović: Put „Informera“ ka dnu – od klanja do silovanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar