Foto: gofundme.com

Muškarac je tragično ubio svoju sestru, jedno od njene dece i još jedno maloletno lice kada je skrenuo svojim kamionetom u suprotnu traku.

Užasna nesreća dogodila se u krajem juna kada je „ford fokus“ iz 2005. godine, u kojem su bili Dalija Klink (24) i dvoje dece od šest i 17 godina, udario o „dodž ram“ iz 2006. godine, kojim je navodno upravljao Evan Klink (21), Dalijin brat, navodi se u objavama porodica žrtava na društvenim mrežama.

Moli Kibler (6) i Havana Lopez (17) tragično su izgubile živote na licu mesta.

Dalija Klink je zadobila teške povrede u nesreći na udaljenom autoputu u severnom delu Njujorka i hitno je prebačena u medicinski centar okruga Erik, gde je kasnije umrla.

Evan Klink, navodni vozač drugog vozila, zadobio je samo lakše povrede i zbrinut mu je pre nego što ga je privela policija države Njujork.

Drugi putnik u koji se vozio sa Evanom, Kameron Klink (19) prebačen je u obližnju bolnicu zbog teških povreda. Vlasti još istražuju okolnosti nesreće.

Očevici su izvestili da je pikap dodž iznenada skrenuo u suprotnu traku, što je dovelo do tragičnog sudara.

Razlog za skretanje ostaje nejasan, a službenici za sprovođenje zakona rade na utvrđivanju brzine kojom je Evan Klink putovao.

Deonica puta na kojoj se dogodila smrtonosna nesreća ima ograničenje brzine od 88 kilometara na sat.

Jedinica državne policije za rekonstrukciju analizira fizičke dokaze prikupljene sa mesta nesreće kako bi spojila događaje koji su doveli do sudara.

PROČITAJTE JOŠ:

U saradnji sa kancelarijom lokalnog okružnog tužioca, njujorška državna policija je u procesu dobijanja sudskog poziva za sprovođenje testa krvi kod vozača.

Iako vlasti nisu zvanično potvrdile porodičnu vezu svih putnika koji su učestvovali u nesreći, više postova na Fejsbuku članova porodice sugeriše da su oni zaista bili u srodstvu.

Mala zajednica Fridom, koja se nalazi otprilike 80 km od Bafala, gde se dogodila nesreća, je grad poznat po svojoj bliskoj zajednici.

Sju Fiš, stanovnica Fridoma, izrazila je šok i tugu zbog incidenta, rekavši: „Kako će vozač kamioneta sada živeti sa sobom i ostatkom porodice?“ u intervjuu za VKBV.

Više GoFundMe stranica je postavljeno nakon sudara da bi se podržala porodica.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar